20 / 04 / 2024

toki kurasız ev 2020

toki kurasız ev 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor! Yatırımcılar kiracısı hazır evlerden vazgeçti! 

Satılık konut ilanlarında tercihler yine değişti. Konutta artık ‘kiracısız ev’ aranıyor. Peki kiracısız ev avantajlı mı?

TOKİ kuraları 25 ilde iptal! Başvuru yapanlar kurasız ev sahibi oldu!

TOKİ dar gelirli aileler için sosyal konutların kura çekimlerine dair bir duyuru yaptı. İşte detaylar!

Kiracılar dikkat! 6 ay kuralını kimse bilmiyor! Bunu yaparsanız ev sahipleri haklı çıkar! 

Ev sahipleri ve kiracılar son dönemde sık sık karşı karşıya geliyor. Her iki taraf da bazı durumlarda haklı bazı durumlarda haksız oluyor. Problemleri aralarında halledemeyen ev sahibi ile kiracılar mahkemelerin yolunu tutuyor. 

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

TOKİ özel kontenjanla ev sahibi yapıyor! İndirimli konutlar kimleri kapsıyor?

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için konutta 3 önemli adım atılıyor. Yeni konut kampanyasında taksit düzenlemesi düşük gelirli vatandaşlar göz önünde bulundurularak uygulanacak.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Kredi kartı borcu olup da kara listeye girenlere TOKİ'den indirimli ev haberi!

TOKİ, Türkiye'nin dört bir yanında ucuz finansman modeliyle alt ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmak için çalışmalarını hız kemeden sürdürecek. Peki TOKİ'den ev almak isteyip de kredi kartı borcu olanlar nasıl ev alacak? İşte detaylar..

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

TOKİ'den 114 bin TL'ye ev sahibi olma şansı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum, Türkiye genelinde açık satış yöntemiyle kurasız konut satışına devam ediyor. 

toki kurasız ev 2020 Haberi

toki kurasız ev 2020

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satıyor. Peki kurasız satış kapsamında hangi şehirde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

1-TOKİ kurasız konut satışı nedir?
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan konut projeleri alt gelir grubu konut projeleri, orta gelir grubu konut projeleri ve üst gelir grubu konut projeleri olmak üzere 3 ana kategori halinde satılıyor. Kuralı olarak satışa sunulan bu projelerde yapılan kura çekilişi sonrasında sözleşme imzalanmayan ya da elde kalan konutlar için ise TOKİ açık satış ilanı yayımlayarak konut satışı gerçekleştiriyor.

2-TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?
TOKİ'nin kurasız konut satışı fırsatı sunduğu projeler; Afyonkarahisar, Düzce, Kırşehir, Bolu, Çankırı, Kütahya, Aydın,...