26 / 04 / 2024

toki kurasız konut 2020

toki kurasız konut 2020

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 10 bin TL peşinat ve 351 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

TOKİ'den Kars'ta kurasız konut fırsatı! Başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Merkez projesinde yer alan 47 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Yargıtay'dan konut dolandırıcılığı için emsal karar!

Yargıtay, kurasız konut vadeden dolandırıcıyla ilgili emsal bir karar aldı. Basit dolandırıcılık suçundan mahkum edilen dolandırıcının, nitelikli dolandırıcılık suçundan mahkum edilmesine karar verildi.

TOKİ'den 114 bin TL'ye ev sahibi olma şansı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum, Türkiye genelinde açık satış yöntemiyle kurasız konut satışına devam ediyor. 

TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ'nin ucuz konut başvuruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021'de 100 bin dar gelirli ailenin konut sahibi olacağını açıklamıştı. Peki TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri ne, kurasız konut başvurusu için şartlar neler? İşte detaylar...

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

Peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?

Bankalar konut kredilerinde belirli bir miktar peşinat ödenmesini talep ediyor. Peki hiç peşinatı olmayan tüketici kredisi alabiliyor mu? Bankalardan peşinatsız konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ'den çekilişsiz kurasız konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı uygun fiyatlara konut satışlarına başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan konutları almak isteyen vatandaşlar TOKİ'ye başvuruyor. Eylül'e kadar çeşitli şehirlerde satışlar sürecek. İşte satışa sunulan konutlar... 

Hiç peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri?

Evin tamamına konut kredisi veren bankalar vatandaşlar için büyük fırsat oluşturuyor. Peki hiç peşinatsız konut kredisi veren bankalar hangileri? İşte tüm merak edilenler...

toki kurasız konut 2020 Haberi

toki kurasız konut 2020

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefliyor. TOKİ'nin Şubat ayı itibariyle satışa çıkardığı 5 projeden 10 bin TL peşinat ve 351 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

1-İzmir Tire 26 konut
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  İzmir  Tire 2020 projesinde toplam 26 adet konut bulunuyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı  TOKİ  İzmir Tire 2020 projesi açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa çıkarıldı. Tire TOKİ 2020 projesinde en düşük konut bedeli 127 bin 702 TL, en yüksek konut bedeli 233 bin 812 TL şeklinde belirlendi. Projede yer alan konutlar için ödenecek en düşük peşinat bedeli 15 bin 324 TL'den...