24 / 04 / 2024

toki kurasız satış 2019

toki kurasız satış 2019

TOKİ tarafından açık satış yöntemi ile 24 ilde satışa sunulan bin 936 konut için başvurular devam ediyor. Ayrıca Samsun Vezirköprü'de 264 konut kura yöntemiyle, Kırşehir'de 53, Konya'da ise 2 konut pazartesi günü açık satış yöntemiyle satılacak...

TOKİ'den 10 ilde kurasız satışla ev fırsatı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 14 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 6 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Togg 2024'te kaç adet üretilecek? Togg kurasız satış tarihi belli oldu mu?

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’a sahip olmak isteyenler için açıklanan tarihte kurasız siparişler verebileceği kaydedildi. Buna göre, Togg’un SUV modeli T10X’in yanında gelecek sene sedan model için de düğmeye basılacağı açıklandı. Peki, kurasız Togg ne zaman satılacak? İşte haberin detay

TOKİ'den 531 TL taksitle kurasız ev fırsatı!

TOKİ’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edecek. Konutların fiyatları 531 TL'den başlıyor.

TOKİ'den 17 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 17 şehirde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek en düşük peşinat bedeli 5 bin lira, en düşük aylık taksit bedeli ise 344,45 lira olarak belirlendi.

TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde 473 konutu kurasız olarak satışa çıkardı. Peki kurasız satış kapsamında hangi ilde kaç konut var? Projelerdeki minimum ve maksimum fiyat kaç TL? İşte  TOKİ kurasız konut satışı 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'nin kurasız konut satışı hangi illerde var?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız olarak konut satışı gerçekleştirecek. Peki 5 bin lira peşinat imkanı ve 344,45 lira taksitle ev sahibi olunabilen projeler hangi illerde? 

TOKİ'den 10 ilde kurasız konut fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 10 ilde kurasız konut fırsatı sunuyor. Projeler için ödenecek peşinat bedeli 5 bin liradan, aylık taksit tutarı ise 344,45 liradan başlıyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019!

Başakşehir TOKİ kurasız satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Başvuru döneminin bugün itibariyle başladığı TOKİ Başakşehir projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019!

TOKİ Başakşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Proje için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ İstanbul kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin satışa çıkardığı toplam 26 konut Ataşehir ve Başakşehir'de yer alıyor. 

TOKİ'den 10 ilde kurasız satışla ev fırsatı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 14 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 6 bin lira peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

toki kurasız satış 2019 Haberi

toki kurasız satış 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan daireler için başvurular sürüyor. 24 ilde bin 936 konut başvuru önceliğine göre satılacak. 

Anadolu Ajansı'ndan Zehra Aydın Turapoğlu'nun edindiği bilgiye göre, TOKİ'nin açık satışla vatandaşa sunduğu, projelere göre farklılık gösteren konutların fiyatları 83 bin TL'den, taksitleri ise 348 TL'den başlıyor.

Vatandaşlar, konutlar için son başvuru tarihine kadar ilgili bankalara müracaat ederek, konut sahibi olabilecek.

Ankara, Bolu, Çanakkale, Kayseri, Malatya, Şanlıurfa'nın arasında bulunduğu 24 ilde bin 936 konut başvuru önceliğine göre satılacak. 

Balıkesir 252, Bolu Mudurnu 246, Hatay 227, Ankara Kuzeykent 212, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç 195 en fazla açık satışta konut olan iller arasında yer alıyor. 

Ayrıca, Samsun Vezirköprü'de 264 konut kura yöntemiyle, Kırşehir'de 53, Konya'da ise 2 konut pazartesi günü açık satış yöntemiyle...