26 / 04 / 2024

toki Kuzeyşehir Projesi

toki Kuzeyşehir Projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep'te 200 bin nüfuslu şehir inşa ediyor!

TOKİ tarafından Kuzeyşehir Projesi ile Gaziantep’te 200 bin nüfuslu yeni bir şehir inşa ediliyor.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

TOKİ Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu! O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Eskişehir projesi için tarih resmen belli oldu... O ilçeye tam 142 yeni konut geliyor...

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Eskişehir projesi için start verdi! Eskişehir'e ucuz konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir projesi için start verdi. İşte TOKİ Eskişehir projesi detayları...

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir kura sonucu 20.08.2020 ve TOKİ Kuzeyşehir kura sonuçları listesi...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 4. Etap projesinde yer alan 278 adet konut bugün satışa çıkıyor.

toki Kuzeyşehir Projesi Haberi

toki Kuzeyşehir Projesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı. Başvuruların 12 Nisan 2019 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi, artan nüfusla birlikte şehirde barınma sorunu ortaya çıkınca konut açığını kapatmak için harekete geçti, yükselen konut fiyatları, kiralık evlerdeki artış üzerine toplu konut üretimine başlandı. Bu doğrultuda Şehitkâmil ilçesi sınırlarında bulunan 50 bin konutlu 250 bin nüfusun yaşayacağı Kuzey Şehir, 8,5 milyon metrekare alanda yer alacak. 

İlk etapta 3 bin konutun tamamlandığı projede cami, manav, kasap, bakkal gibi geleneksel sokak yaşam unsurları yer alacak. Kuzey Şehir’de yaşayacak vatandaşlar, eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan ulaşıma,...