26 / 04 / 2024

toki mahalle konsepti

toki mahalle konsepti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Gelir seviyesinden bağımsız olarak tüm vatandaşlarımız için her açıdan güvenli evleri ve insan onuruna uygun mahalle ortamlarını hayata geçirmekte kararlıyız" dedi...

15 bin konutluk mahalle geliyor!

Emlak Konut tarafından düzelenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.TOKİ Başkanı Turan, "Mahalle kurgusu ile yaklaşık 15 bin konutun hayata geçmesini planlıyoruz" dedi. 

TOKİ'den mahalle konseptine uygun 60 bin konut!

TOKİ, proje kapsamında 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbul Başakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana illerinde "mahalle" konseptine uygun 60 bin konut üretecek.

TOKİ mahalleleri geliyor!

TOPLU Konut idaresi (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbul Başakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.

TOKİ mahalle konseptinde 60 bin konut üretecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), "Yeni Yerleşimler Yenilenen Şehirler" projesi kapsamında, 2016 yılında Gaziantep, Manisa, Şanlıurfa, İstanbul Başakşehir, Çankırı, Hatay, Konya ve Adana'da 60 bin konut üretecek.

Mehmet Ergün Turan: İnsanların kaynaşacağı şehirleşme hedefliyoruz!

Çevreden yalıtılmış sitelerin, ilişkileri zayıflattığına ve dışımızdaki hayata yabancılaştırdığına dikkat çeken M. Ergün Turan, sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleri ile esnafın iç içe olduğu bir şe

Mehmet Ergün Turan: Semt sakini ile esnafın iç içe olduğu kentler hedefliyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan " Sosyal beklentileri karşılayan, değişik gelir grubundan insanların kaynaşacağı, semt sakinleriyle esnafın iç içe olduğu bir şehirleşme hedefliyoruz " dedi.

Yüksek konut devri kapanıyor!

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu'nun düzenlediği toplantıda konuşan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Yeni Türkiye Vizyonu doğrultusunda, nitelikli sosyal konut üretimini arttıracaklarını söyledi.

TOKİ, sosyal konut üretimini artıracak!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan: TOKİ olarak hedefimiz bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak. 5 yıl içerisinde yapılan konutların yüzde 40'ı kentsel dönüşüm odaklı olacak.

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek!

TOKi mahalle tipi konuta yönelecek. Konut projelerinde vizyon değişikliğine giden kurum, önümüzdeki yıllarda alt ve orta gelir düzeyine hitap eden daha nitelikli ve sosyal konutlar inşa edecek.

TOKi'de yüksek konut devri kapanıyor!

MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu'nun düzenlediği "2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panele katılan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'de yüksek konut devrinin kapandığını söyledi...

Gümüşova'daki TOKİ konutları yerel mimarisi ile dikkat çekiyor!

Düzce Gümüşova'da mahalle konsepti içinde tamamı alt gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar az katlı tasarım planı ve yerel mimari unsurlarıyla dikkat çekiyor...

TOKİ mahalle konseptli projeler üretiyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 76 gökdelen üzerinden "haksız rant elde edildiği ve TOKİ tarafından rapor hazırlandığı" iddialarına yanıt verdi. Bulut, "Böyle bir rapor yok. İdaremiz  böyle bir rapor hazırlanmamıştır." dedi.

TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için 1.356 adet konut inşa etmeye başladı. TOKİ Silivri 1.356 konut başvuruları ise 3 gün sonra başlayacak.

TOKİ Silivri'de ayda 961 liraya ev satıyor!

TOKİ İstanbul Silivri'de mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için bin 356 yeni konutu kura yöntemi ile satışa çıkardı. Peki TOKİ Silivri konut başvuruları ne zaman?

TOKİ'nin Silivri konutları satışa çıkıyor!

TOKİ, Silivri’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile dar ve orta gelirliler için inşasına başlanan bin 356 yeni konutu kura yöntemiyle satışa sundu. 

TOKİ Kayaşehir kuraları çekiliyor!

Yatay mimari ve mahalle konsepti ile inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinin kura çekilişi bugün yapılıyor.

15 soruda TOKİ Kayaşehir 2018 projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli aileler için 605 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar hayata geçiriyor. Peki, TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

TOKİ Kayaşehir'de 36 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de Mahalle konsepti ile tasarlanan 1.892 konut satışa çıkarıldı. Başvuruların tamamlandığı TOKİ projesinin kura çekilişi 4 Ekim'de noter huzurunda gerçekleşecek.

TOKİ Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap'ta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Ardahan Yeni Mahalle 3. Etap Konutları'nın kurası çekildi. Daireler hak sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

toki mahalle konsepti Haberi

toki mahalle konsepti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, BMM Genel Kurulu'nda konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fuat Oktay, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) faaliyetlerine de değindi. 

Oktay, TOKİ projelerinin meydanı, okulu, camisi, parkı, yeşil alanı, diğer tüm özellikleriyle geleneksel mahalle kültürüne uygun şekilde tasarlandığını dile getirerek, "Gelir seviyesinden bağımsız olarak tüm vatandaşlarımız için her açıdan güvenli evleri ve insan onuruna uygun mahalle ortamlarını hayata geçirmekte kararlıyız." diye konuştu. 

Turizm alanında sadece deniz, kum, güneş değil, inanç, sağlık, gastronomi, kış ve yayla turizmi alanlarındaki faaliyetleri tüm bölgelere 12 aya yayarak sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Fuat Oktay, hem turizm gelirlerinde hem de turist sayısında kendi rekorlarını kırmaya devam edeceklerini söyledi. 


TOKİ 2020 ucuz konut projelerine 4 günde 178 bin 302 başvuru!