20 / 04 / 2024

toki malatya sağlık merkezi ihalesi

toki malatya sağlık merkezi ihalesi

TOKİ Elazığ ve Malatya'daki aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işini 12 Aralık 2012 tarihinde ihaleye çıkarıyor...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Malatya'da 14 yeni sağlık tesisi inşa ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlenen AK Parti Malatya 7.Olağan İl Kongresi'nde yaptığı açıklamada Şehre 56 sağlık tesisinin kazandırıldığını 14 tesis inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Sağlık çalışanlarına özel TOKİ projesi talebi!

Sağlık-Sen İzmir 1 No’lu Şubesinin Aralık ayı divan toplantısı Çeşme’de gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş “Taleplerimiz belli, bu doğrultuda ciddi adımlar attık, görüşmelerimiz iyi gidiyor, yakın zamanda sağlık çalışanlarına müjdeli haberi vereceğiz’’ dedi..

Malatya'da sağlık yatırımları için arsa devri!

Malatya Büyükşehir ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında Yeşiltepe’de yer alan Asker Hastanesi ile mevcut Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yanındaki arsanın devrine ilişkin hazırlanan protokol imzalandı.

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

6 şehirde toplam 59 okul, 7 yurt ve 13 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ve Adıyaman'da, FETÖ ile irtibatlı oldukları belirlenen 59 özel okul, 7 öğrenci yurdu, 13 sağlık kuruluşu, 8 etüt merkezi, 1 vakıf, 13 dernek ve 1 kurs merkezi mühürlendi.

TOKİ Van aile sağlık merkezleri inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Van; Kalecik, Edremit 1. Etap ve 2. Etap, Bostaniçi, Erciş illerine toplamda 21 hekimli aile sağlık merkezleri ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Malatya'ya 10 yeni aile sağlık merkezi yapılacak!

AK Parti Malatya İl teşkilatı tarafından her hafta düzenli olarak yapılan "Halk günü" etkinliği AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı başkanlığında gerçekleştirdi. Etkinlikte 10 yeni sağlık merkezinin müjdesi verildi.

TOKİ 7 ilde aile sağlık merkezi yapacak! İhalesi 30 Eylül'de!

TOKİ, Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 5 Adet 6 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi, 9 Adet Eczane, İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşini ihaleye 30 Eylül'de çıkarıyor.

TOKİ Kars'ta sağlık merkezi inşa edecek!

Kars Merkez Subatan ve Sarıkamış Başköy'de 1'er Adet 3 Hekimlik Aile Sağlık Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Iğdır'da sağlık meslek lisesi inşa edecek!

Iğdır İli Merkez İlçesi Baharlı Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

toki malatya sağlık merkezi ihalesi Haberi

toki malatya sağlık merkezi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Elazığ Merkez Zafran ve Kovacılar'da 1 er adet 3 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane, Malatya Doğanşehir'de 1 adet 2 hekimlik aile sağlık merkezi, Malatya Merkez İnaönü Mahallesi, Merkez Toki ve Hekimhan ilçesinde 1'er adet 2 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi ve yapım işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor.



T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent  ÇANKAYA/ANKARA adresinde 12 Aralık 2012 tarihinde saat 15:00'da başlıyor. İhalede yer tesliminden 300 iş günü süresi veriliyor.



İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için