29 / 03 / 2024

TOKİ Manisa Yunuskent altyapı çalışmaları

TOKİ Manisa Yunuskent altyapı çalışmaları

5bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor.

TOKİ Manisa Yunuskent konutlarında sona geliniyor!

Manisa Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında sona yaklaşıldı. Başkan Mehmet Çerçi, konutlar ile ilgili olarak, “Proje sorunsuz ilerliyor” açıklamasında bulundu...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi 2. Etap ihalesi yapıldı!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabının ,halesi yapıldı. Projenin 2. etabında 748 konut yer alacak.

Manisa Yunuskent sözleşmeleri yarın imzalanmaya başlıyor!

Manisa’nın en büyük toplu konut projesi olan 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Projesi’nin ilk etabında ödemeler 1 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

TOKİ Manisa Yunuskent'te ilk etabın yüzde 30'u tamam!

Yunusemre Belediyesi tarafından TOKİ işbirliğinde başlanan 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabı olan bin 101 konutun yüzde 30'u tamamlandı.

TOKİ Manisa Yunuskent Konutları'nın yüzde 20'si tamamlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından başlatılan ve Manisa'daki konut sorununa çözüm getirmesi amaçlanan Akgedik Yunuskent Projesi'nin ilk etabındaki çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatların yüzde yaklaşık yüzde 20'si tamamlandı.

TOKİ Manisa Yunuskent Konutları Eylül 2017'de teslim!

TOKİ işbirliğiyle yapılan 5 bin 500 konutluk Manisa Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor.

TOKİ Manisa Yunuskent'in bağlantı yolları protokolü imzalandı!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından Akgedik’te yapımına başlanan Yunuskent toplu konutlarına ulaşımı kolaylaştıracak bağlantı yollarının protokolü imzalandı.

TOKİ Yunuskent 1. Etap Konutları'nda geri ödemeler 6 Haziran'da!

TOKİ Manisa Yunuskent 1. Etap Kura Çekimlerinin ardından kendilerine ev çıkmayan vatandaşların yatırdıkları ön peşinatları 6 Haziran tarihinden itibaren Halk Bankası'nın Manisa'daki 3 şubesinden teslim alabilecekleri duyuruldu.

TOKİ Manisa Yunuskent Akgedik Mahallesi kura sonucu!

TOKİ Manisa Yunuskent Akgedik Mahallesi kura sonucu dün saat 10:00’dan itibaren açıklandı. 1. etapta 1.101 adet konutun yer aldığı projede teslimler 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Manisa Yunuskent Projesi kurası çekiliyor!

MANİSA'nın merkez Yunusemre İlçesi Akgedik Mahallesi'nde TOKİ ve Yunusemre Belediyesi işbirliğiyle yapılan 'Yunuskent Projesi' kapsamındaki 5 bin 500 konutun ilk etabı olan 1101 konutun sahipleri kura çekilerek belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre Yunuskent Projesi kura!

TOKİ Manisa Yunusemre Yunuskent Projesi kura çekilişi bugün yapıldı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan projedeki evler için 8 bin 311 kişi başvuruda bulundu.

TOKİ Manisa Yunusemre kura çekilişi!

Yunusemre Belediyesi'nin imzasına sahip olan Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesinin ilk etap için bugün sona gelindi. TOKİ Manisa Yunusemre kura çekilişi bugün saat 10:00'da çekildi.

TOKİ Manisa Yunuskent altyapı çalışmaları Haberi

TOKİ Manisa Yunuskent altyapı çalışmaları

5 bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin ilk etabında bloklar hızla yükseliyor. Önümüzdeki yıl Eylül ayında tamamlanacak proje kapsamında altyapı çalışmaları da sürüyor. 


Yunusemre Belediyesi'nin dev projelerinden Akgedik'te yapımı devam eden 1. Etap Yunuskent Toplu Konut Projesi'nde bir yandan bloklar hızla yükselirken bir yandan da altyapı çalışmaları devam ediyor. Bölgede telekom ve fiber altyapı çalışmalarını görüşmek üzere yetkililerle bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, konuya ilişkin bilgi aldı. Toplantıya Türk Telekom İl Müdürlüğü Ticari Faaliyetler Müdürü Barbaros Yavuz, Türk Telekom Genel Müdürlüğü Proje Protokol Uzmanı Mehmet Ünal, Müteahhit Firma Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Altın katıldı. Toplantıda; yapılacak işletme, tesis ve altyapı protokolü ile fiber santrali ve fiber yeraltı altyapı güzergâhı masaya yatırıldı. 


Gelişen Yeni Kırkağaç Gazetesi