28 / 03 / 2024

toki mardinde kaç konut inşa ediyor

toki mardinde kaç konut inşa ediyor

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, proje ve ihale aşamasındaki 4 bin 60 konut ile birlikte TOKİ’nin, Mardin’de 7 bin 766 konut rakamına ulaşacağını açıkladı.

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar?

TOKİ arsaya dair merak edilen detaylar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da TOKİ arsa kaç metrekare? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtları!

TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?

TOKİ sosyal konut başvuruları duyurulduğu ilk günden beri büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar, bu konuya dair pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “TOKİ evleri kaç senede ödeniyor?” İşte merak edilen yanıtlar!

TOKİ evleri kaç para 2022? İşte TOKİ başvuru 2022 fiyatları!

TOKİ projeleri gündemdeki yerini koruyor. Özellikle TOKİ sosyal konutlara dair sorular sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

TOKİ Antalya Kaş'ta 2+1, 3+1 konutlar ne kadar? 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Antalya 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Kaş projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Kaş 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kars Sosyal Konut Projesi 2022! Kars ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Kars'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Kars Sosyal Konut projesi detayları...

6 soruda TOKİ Karaman Sosyal Konut Projesi 2022! Karaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ 2022 Karaman'da kaç konut inşa edecek? TOKİ 2022 Karaman'da konut fiyatları ne kadar?

6 soruda TOKİ Niğde Sosyal Konut Projesi 2022! Niğde ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Niğde 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı.  TOKİ Niğde projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Niğde 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

5 soruda TOKİ Tokat Sosyal Konut Projesi 2022! Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Tokat konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Tokat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Karabük Sosyal Konut Projesi 2022! Karabük ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla ve merakla beklenen yüzyılın projesini sonunda halk ile paylaştı. TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ 2022 Karabük'te kaç konut inşa edecek? İşte TOKİ 2022 Karabük Sosyal Konut projesi detayları...

6 soruda TOKİ Mersin Sosyal Konut Projesi 2022! Mersin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Mersin projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mersin 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Mersin 2022 başvurusu…

toki mardinde kaç konut inşa ediyor Haberi

toki mardinde kaç konut inşa ediyor

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve teknik heyetle birlikte 4 Mayıs 2015 tarihinde Mardin’de İdarenin çalışmalarını yerinde inceledi, denetlemelerde bulundu. Turan, Mardin’de uygulanan projenin, şehrin tarihi dokusunu geleceğe taşıyacağını ifade etti.


Mardin’in tarihi ve yöresel mimarisine uygun projelendirilen 375 konutun inşaat alanını gezen M. Ergün Turan, “Proje yatay mimarisi ile Mardin'in tarihi dokusunu da geleceğe taşıyacak.” dedi.


Mardin’e 583 milyon lira yatırım


Tarihi ve kültürel mirasımız Mardin'de 26 aktif şantiyede konut, okul, hastane ve birçok kamu hizmet binası inşa edildiğine dikkat çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Proje ve ihale aşamasındaki 4 bin 60 konut ile Mardin'de toplam 7 bin 766 konut sayısına ulaşacağız. TOKİ olarak kültürel dokusuyla gözbebeğimiz Mardin'e 583 milyon lira yatırım...