20 / 04 / 2024

toki Muş Millet Bahçesi

toki Muş Millet Bahçesi

TOKİ'nin Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül'de...

TOKİ Kocaeli Millet Bahçesi ihalesi 12 Nisan'da! 

Kocaeli İli, Dilovası İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 11 millet bahçesinin inşaatını tamamladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

TOKİ Bolu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bolu İli, Merkez İlçesi, Alpagut Mahallesi , Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi bugün!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi yarın!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Muş Millet Bahçesi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Muş'ta eski şehir stadyumunun yerinde inşa edilen Millet Bahçesinde fiziki gerçekleşme yüzde 55'e ulaştı.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Onikişubat İlçesi, Kılavuzlu ve Hasancıklı Mahalleleri Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla Kavaklıdere 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Muğla Kavaklıdere kura sonuçları 2020...

toki Muş Millet Bahçesi Haberi

toki Muş Millet Bahçesi

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Muş Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 
İhale Kayıt Numarası    :    2019/403592 
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :  ...