29 / 03 / 2024

toki Niğde Bor ihale

toki Niğde Bor ihale

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Niğde’nin Bor İlçesi, Bahçeli/Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek 157 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey projesinde yer alan konutlar için başvurular 25 Mart 2019 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Niğde Altunhisar 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Niğde Altunhisar 5. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Niğde 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Niğde 50 bin konut nerede? TOKİ Niğde 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Niğde 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Niğde 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ Niğde Efendibey başvuru tarihleri!

TOKİ Niğde Efendibey başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 146 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey kentsel dönüşüm projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey sözleşme dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap 1. bölge 853 konut kapsamında üretilecek 239 konutun sözleşme dönemi başladı..

TOKİ Niğde Efendibey projesinde başvuru dönemi sona eriyor!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 239 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Niğde Bor’a 157 konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Niğde’nin Bor İlçesi, Bahçeli Mahallesi’nde inşa edilecek 157 konutun ihalesi gerçekleşti. 

TOKİ Niğde Efendibey başvuruları başladı!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 239 adet konut için başvurular başladı. Projede 4+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Niğde 157 konut ihalesi yarın!

Niğde İli Bor İlçesi Bahçeli / Cumhuriyet Mahallesi 2.Etap 157 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Niğde'de 9 bin 360 konut inşa etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Niğde'de bugüne kadar 9 bin 360 konut projesini hayata geçirdiklerini ve hak sahiplerine teslim ettiklerini ifade etti..

toki Niğde Bor ihale Haberi

toki Niğde Bor ihale


TOKİ'nin Niğde Bor İlçesi, Bahçeli/Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilecek 157 konutun ihalesi yapıldı.  9 Şubat, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ticaret merkezi, cami, şadırvan ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 125’i 2+1 ve 32’si ise 3+1 planında tasarlandı.


Projeyle yerleşim alanı; dükkânları, camisi, parkları, peyzajı ve sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşüyor. Proje aşamasında modern ve yerel mimari sentezlendi. Cephe tasarımında yöresel taş kaplamalar kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı.

TOKİ...