16 / 04 / 2024

toki okul yapıyor

toki okul yapıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ Çankırı’da dar gelirlileri ev sahibi yapıyor!

Geliştirdiği sosyal konut projeleriyle, güvenli ve konforlu yaşam alanları kuran TOKİ, Çankırı Kurşunlu’da uygun fiyatlarla dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor…

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

TOKİ Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor. TOKİ'nin tüm projelerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

Malatya’daki Çakmak Kışlası'na okul yapılacak!

Malatya’daki Çakmak Kışlası’nın Altay Kışlası’na taşınmasıyla oluşacak 2 milyon 300 bin metrakelik alan eğitim amaçlı kullanılacak. Kent merkezindeki dev araziye okul yapılması planlanıyor.

Hatay Reyhanlı'da Suriyeliler için 3'ncü okul yapılıyor!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler için 3. okul yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve AFAD işbirliği ile Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki okulun da tamamlanması ile Suriyelilerin eğitimine verileceği kaydedildi.

Eminevim Elbirliği Sistemi ile dar gelirliyi ev sahibi yapıyor!

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırarak, tabanın sorununu çözen Eminevim her geçen gün teslimat sayısını arttırarak vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Muğla yerli ve yabancı 100 bin turiste ev sahipliği yapıyor!

Bin 484 kilometre ile Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip şehri olan Muğla, yerli ve yabancı 100 bin civarındaki turistin tatil hayallerine ev sahipliği yapıyor.

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihale edilecek!

Diyarbakır Yenişehir'de 8 derslikli okul yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 günü saat 14:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

Eminevim vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor!

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim her geçen gün bu hedefini dahada yükseltiyor. Vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Bagozza Şişli'de müşterilerine özel otel yapıyor!

35 ülke ve 350 satış noktasına ulaşan hazır giyim markası Bagozza, müşterilerine özel otel yapıyor. Amaç alışveriş konforunu otele taşımak..

toki okul yapıyor Haberi

toki okul yapıyor

TOKİ, 23 bin 876 derslikli bin 83 okul projesini uygulamaya koydu. TOKİ’nin devam eden ve tamamlanan eğitim binaları bu yılın eylül ayı itibarıyla bin 83 okul, 19 üniversite, 189 yurt, 42 kütüphane, 993 spor salonu, 19 stadyum ve donatılarla toplamda 14 bin 782’e ulaştı.

19 üniversiteye kampüs

TOKİ, üniversite yönetimleri ile birlikte yürüttüğü projelerinde yüksek donanımlı kampüs binaları, derslik, laboratuvar, araştırma merkezi ve yurt yaparak 19 farklı üniversitenin kampüs binalarının yapımını tamamladı.

Yeniasır'ın haberine göre, TOKİ, akademik hayata destek vererek Adıyaman, Bartın, Giresun, Tunceli, Batman, Şırnak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesinin eğitim binalarının yapımını tamamladı.

TOKİ'den 81 yeni proje! En ucuzu 83 bin TL!