18 / 04 / 2024

TOKİ özel güvenlik görevlisi ihalesi

TOKİ özel güvenlik görevlisi ihalesi

TOKİ Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale bugün saat 11:00de gerçekleşecek.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

İŞKUR duyurdu! En az lise mezunu özel güvenlik alınacak! Güvenlik olmak isteyenler dikkat son dakika!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere toplamda 1.466 güvenlik görevlisi alım ilanı yayımlandı. Peki kimler güvenlik olabilir? Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ güvenlik görevlisi alıyor! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı'nınTürkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi 9 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 7inci Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi bugün!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılas

Peprus İnşaat Taahhüt Güvenlik Sistemleri Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Peprus İnşaat Taahhüt Güvenlik Sistemleri Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güney Süslü ve Güzel Süslü tarafından kuruldu. 

TOKİ 300 güvenlik görevlisi alıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 6ncı Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 300 güvenlik görevlisi alacak! 

İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 6ncı Hizmet Alım İşi(e-ihale) ihalesi 12 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

As En Proje Elektrik Elektronik Güvenlik Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yavuz Özel tarafından kuruldu. 

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

TOKİ özel güvenlik görevlisi ihalesi Haberi

TOKİ özel güvenlik görevlisi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Türkiye genelince arsa/arazi ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırması hizmet alım işi - 2 hizmet alımı  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İlanın detayları:

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAKTIR T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI - TOKİ


İdaremizin Türkiye Geneli Arsa/Arazi ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alım İşi - 2 hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 



İhale Kayıt Numarası:2014/135547


1-İdarenin

a) Adresi :T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 34307 Halkalı - KÜÇÜKÇEKMECE /  İstanbul  KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası:2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:[email protected]

ç) İhale dokümanının...