20 / 04 / 2024

TOKİ park yapıyor

TOKİ park yapıyor

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; ihtiyaçları karşılayacak sosyal tesisler olacak.

TOKİ İstanbul'a 2016'da park inşa edecek!

TOKİ İstanbul'a yeni bir park kazandırıyor. Kayaşehir vadisinde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Parkın inşaatına 2016'da başlanacak.

Esenyurt'ta İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılıyor! 

Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'taki İSKİ arazisine 6 dönümlük park yapılması için talimat verdi...

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ emeklileri ev sahibi yapıyor!

TOKİ, "İkinci Bahar" kampanyası ile emeklileri ev sahibi yapıyor ve her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor...

TOKİ Çankırı’da dar gelirlileri ev sahibi yapıyor!

Geliştirdiği sosyal konut projeleriyle, güvenli ve konforlu yaşam alanları kuran TOKİ, Çankırı Kurşunlu’da uygun fiyatlarla dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapıyor…

Mersin'e Demokrasi Parkı yapılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentsel tasarım projesi kapsamında Demokrasi Kavşağı’nda park yapım çalışmalarını hızlandırdı.

TOKİ şehit yakını ve gazileri ev sahihi yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit yakını ve gazileri ev sahibi yapıyor. TOKİ, ev sahibi yaparken iki seçenek sunuyor. İlk seçenek faizsiz kredi kullandırılması, ikincisi ise TOKİ konutlarından yararlanma fırsatı.

TOKİ Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Şırnak genelinde 11 bin konut yapıyor. TOKİ'nin tüm projelerinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

TOKİ emeklilere özel 321 adet konutu önümüzdeki günlerde satışa çıkaracak. Kurayla satışa çıkacak dairelerin fiyatları 90 bin TL'den başlıyor. Peki TOKİ hangi illerde emekliye ev yapıyor?

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

Alanya cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, sorumluluk alanı içinde olan cadde ve bulvarlarda kışlık bakım yapıyor. Park ve Bahçeler ekipleri, caddelerin refüj ve kaldırımlarında bakım, budama, ot temizleme ve ilaçlama faaliyetleri yürütüyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Körfez mahallesinde 4 bin 500 metrekarelik alan içerisine yeni bir park yapıyor. Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan alanları sosyal alanlara dönüştürüyor.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

TOKİ park yapıyor Haberi

TOKİ park yapıyor

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; koru alanları, parklar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, dinlenme ve piknik alanları ile vatandaşların birincil ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler olacak. Projede anfi tiyatro, gençlik merkezi, kafeteryalar, tırmanma duvarı, su sporu ve paintball alanlarına da yer verilecek. Dört etaptan oluşacak olan park, atlı güvenlik personeliyle korunacak. 


İnşaat 2016'da başlayacak 

Bu önemli müjdeyi veren TOKİ Başkanı Ergün Turan, parkın inşaatına 2016'da başlanacaklarını kaydetti. Başakşehir Sular Vadisi'nin 5 katı büyüklüğünde olması planlanan yeşil alanın tesisi için planlama yapan firmalardan sunumlar almaya başladıklarını belirten Turan, "Alt yapı hazırlıklarını yapıyoruz. 

Büyük bir yatarım olacak. İki üç grubu çalıştırıyoruz. İstanbul'daki en büyük korunun 420 bin metrekare olduğu düşünüldüğünde Kayaşehir'deki...