20 / 04 / 2024

toki rize konutları 2021

toki rize konutları 2021

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Rize Çayeli projesinde son dakika! Bu yeni konutları sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Rize Çayeli projesi Pazartesi günü ihaleye çıkıyor. İşte Çayeli TOKİ detayları...

TOKİ Rize Güneysu 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Rize Güneysu kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Rize Güneysu'da inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Rize Güneysu 2019 başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Güneysu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor.

TOKİ Rize Çamlıhemşin kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Çamlıhemşin projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Rize Hemşin projesinin detayları belli oldu!

Rize'nin Hemşin ilçesinde, "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hayata geçirilecek olan 106 konutun ihalesi yapılırken, bu konutların 8'inin 1 oda 1 salon, 74'ünün 2 oda 1 salon ve 24'ünün de 3 oda 1 salon planında inşa edilmesi kararlaştırıldı.

TOKİ Rize Güneysu Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Rize’nin Güneysu İlçesi’nde inşa edilecek 158 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Mamak Konutları başvuru işlemleri 21 Temmuz'da başlayacak. Projede toplamda 23 adet daire satışta.

TOKİ Gerger Konutları başvurusu!

TOKİ Gerger Konutları başvurusu 25 Temmuz'da başlayacak. Toplam 54 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Denizli'de TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelerin sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı Denizli'de heyelan sebebi ile TOKİ afet konutlarına yerleştirilen ailelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

TOKİ Hasankeyf Konutları'na 2 bin başvuru geldi!

TOKİ'nin tarihi Batman Hasankeyf'e yapmayı planladığı konutlara ilçe sakinleri hucüm etti. Yeni konutlar için 2.000 kişi başvurdu.

toki rize konutları 2021 Haberi

toki rize konutları 2021

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2 Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/145290 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Rize İli Güneysu...