28 / 03 / 2024

TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman 2015

TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman 2015

TOKİ Samsun Kavak Konutları başvuruları devam ediyor. Yüzde 15 peşin ödemelerde 156 ay vade imkanı sağlanan projede 3 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü!

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin 120 ay vadelendirildiği projede başvuru ücreti olarak 6 bin TL alınıyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'ta garaj inşaatı çöktü!

Samsun Kavak Azaklı Mahallesi’nde garaj inşaatı çöktü. Öğle saatlerinde olan kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Kavak'ta konutta patlama yaşandı!

Son yıllarda aldığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren Samsun'un Kavak ilçesinde 2016 yılında konut sayısında patlama yaşandı.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'na yoğun ilgi!

Samsun'un Kavak İlçesinde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutlarında ki kayıtlarda patlama yaşandı.

Samsun Kavak'a kil ocağı inşa edilecek!

Samsun'un Kavak ilçesi'ne Üst Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilen ve hakkında birçok dava açılan çimento fabrikasına ek olarak kil ocağı inşa edilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ÇED raporu sunuldu. İşte o haber...

TOKİ Samsun Kavak başvuruları bitti!

TOKİ ve Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talepörgütlenmesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Samsun Kavak projesindeki 77 adet konut için talep toplama dönemi sona erdi.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Samsun Kavak projesinde dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru yarın!

Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği ve TOKİ tarafından satışa çıkarılan 77 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. Samsun Kavak TOKİ son başvuru yarın...

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu!

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman 2015 Haberi

TOKİ Samsun Kavak başvuruları ne zaman 2015

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Kavak şubesi tarafından başvuru işlemleri kabul edilen TOKİ Samsun Kavak'ta yer alan 77 adet konut satışa çıkarılıyor. 


TOKİ Samsun Kavak Konutları başvuruları için 6 bin TL başvuru bedeli alınıyor. Konutların 3+1 şeklinde tasarlandığı proje talep örgütlemesi yöntemiyle satılıyor. 


Samsun Kavak TOKİ ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta 120 ay vade, yüzde 15 peşinatta 156 ay vade, yüzde 25 peşinatta ise 180 ay vade imkanı sağlanıyor. 


TOKİ Samsun Kavak Konutları başvuruları 30 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek. Projede satış fiyatları 131 bin 844 TL'den başlıyor, 148 bin 624 TL'ye kadar ulaşıyor. 


Satış duyurusu için