27 / 04 / 2024

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

TOKİ Samsun Vezirköprü 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

TOKİ Vezirköprü alt gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Vezirköprü orta gelir kura çekilişi tarihi!

TOKİ Vezirköprü orta gelir kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 167 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuru tarihleri Haberi

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde toplam 97 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için son başvuru tarihi 15 Kasım 2019 olarak belirlendi.

Kuralı satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Vezirköprü projesindeki konutların kura çekimi 22 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Samsun Vezirköprü projesi için yüzde 12 peşinat imkanı sunuluyor.

TOKİ Samsun alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 158 bin 792 TL, en yüksek konut bedeli 177 bin 268 TL olarak belirlendi.

180 ay vade sağlanan proje için ödenecek aylık taksit tutarları 776,32 TL ile 866,64 TL arasında değişiyor.

TOKİ Vezirköprü alt gelir projesi için ödenecek peşinat tutarları 19...