20 / 04 / 2024

toki şanlıurfa kentsel gelişim projesi

toki şanlıurfa kentsel gelişim projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu'nun en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birini uygulayacağı Şanlıurfa'daki yeni yapıları, iklim şartlarını göz önünde bulundurarak inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Şanlıurfa eski sanayi kentsel dönüşüm ihalesi yarın! 

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 2.Bölüm 120 Adet İşyeri ve 8 Adet Dükkan ile 1.Etap 3.Bölüm 58 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm kapsamında toplam 595 adet konut inşa edecek...

TOKİ, Şanlıurfa'da kentsel dönüşüme başlıyor!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında 715 adet konut ve 78 adet dükkan inşa edilecek. 

Şanlıurfa Kentsel Dönüşüm'e Spor Kompleksi'de dahil olmalı!

Şanlıurfa Saha Komiserleri Derneği Başkanı Abdullah Canbeyli, bölgede gerçekleştirilecek Eski Sanayi Bölgesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ne Spor Kompleksi'nin dahil olması gerektiğini belirtti.

TOKİ Şanlıurfa'da emeklilere 304 konut yapacak!

“Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek 2+1 nitelikli 304 Konut için, 09 Aralık – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası Şanlıurfa Şubeleri aracılığı ile başvuruların kabul edileceği bildirildi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk başvuruları için son 3 gün. Toplamda 61 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 11 bin 233 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

toki şanlıurfa kentsel gelişim projesi Haberi

toki şanlıurfa kentsel gelişim projesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu'nun en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birini uygulayacağı Şanlıurfa'daki yeni yapıları, iklim şartlarını göz önünde bulundurarak inşa edecek. 

     TOKİ ile Şanlıurfa Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında, eski sanayi sitesinin bulunduğu 38 hektarlık alan depreme dayanıksız ve kullanım ömrünü tamamlamış yapılardan temizlenecek. 

     Tarihi şehrin merkezi bölgesindeki köhneleşmiş 2 bin 54 yapı yıkılacak. Bunların yerine yeşil bina kriterlerine uygun 882 konut, bin 241 iş yeri ve 712 ofis olmak üzere 2 bin 835 yapı inşa edilecek. 

     Proje alanındaki hak sahipleri, arsa, bina, iş yeri, müştemilat gibi taşınmazlarına karşılık, mevcut kullanımı dikkate alınarak belirlenen kriterler çerçevesinde konut veya iş yeri talebinde bulunabilecek. 

     

     -279 metrekareye varan...