28 / 03 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvurusu

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvurusu

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 80 bin 139 TL'den başlıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru dönemi...

TOKİ Viranşehir Alt Gelir başvuru tarihleri!

Fiyatların 80 bin 139 TL'den başladığı projede 112 konut alt gelir gruba özel satışta. İşte TOKİ Viranşehir Alt Gelir başvuru tarihleri...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede 112 konut altgelire özel satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016!

Toplamda 94 adet dairenin satışta olduğu projede fiyatlar 138 bin 737 TL'ye. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru 2016...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru yeri!

216 aya varan vade imkanı sağlanan projede toplamda 94 adet daire satışta. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ başvuru yeri...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru işlemleri!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 80 bin 139 TL'den başladığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de başvurular bugün başladı!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de başvurular bugün başladı. Projede başvurular 30 Haziran'a kadar sürecek. 37 adet dairenin açık artırma usulüyle satışa çıkarıldığı proje aylık taksitler 659,64 TL olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesinde yer alan 61 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvurusu Haberi

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvurusu

Taksit ödemelerin 300 liradan başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin Viranşehir şubeleri aracılığıyla yürütülecek.


Ödeme koşullarında yüzde 10 peşin ödemede kalanı 240 ay vade ya da 5 bin TL peşin ödeme yapıldığında 180 ay vade veya 240 ay vade sağlanıyor.


Toplamda 112 dairenin alt gelir grubuna özel satışa sunulduğu TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde peşinatlar 5 bin TL'den başlıyor.


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuru dönemi!

Fiyatların 80 bin 139 TL ile 104 bin 823 TL arasında değiştiği projede başvurular 18 Temmuz ile 30 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak. 


Satış duyurusu için