20 / 04 / 2024

toki satılık avm

toki satılık avm

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Optimist Residence Fikirtepe satılık!

13 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Optimist Residence projesi konut, AVM ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Optimist Residence Fikirtepe satılık daireler yakında lanse edilecek.

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları!

Tema İstanbul Konutları satılık ev fiyatları minimum 506 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 531 daire, ofis, AVM ve eğlence alanları bulunuyor...

Tema İstanbul satılık ev fiyatları!

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tema İstanbul projesi 3 bin 531 konut, ofis, AVM ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema İstanbul satılık ev fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

toki satılık avm Haberi

toki satılık avm

TOKİ’nin açık artırma organizasyonlarını emlak pazarlama şirketi Turyap düzenliyor. Türkiye’de hemen her ilde ofisi bulunan emlak firması, satıştaki yerleri görmek isteyen alıcılara ücretsiz olarak yer gösterme hizmeti de veriyor. Müzayedelere katılmak için organizasyonun bulunduğu ilde olmak gerekmiyor. İnternet üzerinden bir gün öncesine kadar kayıt oluşturup katılım sağlanabiliyor. İnternet katılımcısı salonları eş zamanlı izleyerek teklif verebiliyor. 


1-) 15 Ağustos’ta 79 bin liraya konut, 35 bin liraya iş yeri

İş yeri ve konut müzayedesi, 15 Ağustos 2017 Salı günü, saat 13:30'da, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile İstanbul Şişli Radisson Blu Hotel'de düzenlenecek. Konutların fiyatı 79 bin lira, iş yerlerinin fiyatı ise 35 bin liradan başlayacak. 


Adıyaman, Aksaray, Bolu, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kocaeli, Rize, Sakarya, Sivas,  Yozgat ve Zonguldak’taki 142 iş...