26 / 04 / 2024

toki Selçuklu evleri

toki Selçuklu evleri

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Selçuklu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projesinde yer alan 430 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Konya Selçuklu projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projeisnde yer alan 430 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021!

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura sonuçları 8 Nisan 2021 ve proje detayları..

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Konya Selçuklu 594 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

toki Selçuklu evleri Haberi

toki Selçuklu evleri

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Arslan, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.  

CHP'li Yalım, ''Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)'nün 405 konutluk toplu konut projesi TOKİ tarafından 28 Mart 2016 tarihinde onaylanarak Kom yapı adında bir firmanın inşa ettiği geleneksel ve yerel mimariye göre uygun bir şekilde yapılması planlanan konutların inşaatına başlama kararı alınmıştır. Bu güne değin kaba inşaatının büyük bir kısmı tamamlanan 405 konutun inşaatı 240'ı 4+1,165'i de 3+1 şeklinde, 1 adet cami, ticaret merkezi ve 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ile inşaat alanı projelendirilmiştir. Proje Konya ili, Selçuklu İlçesi, Sille Mahallesi'nde bulunan maden sahası alanına tahsis...