28 / 03 / 2024

toki sincan kentsel yenileme

toki sincan kentsel yenileme

TOKİ ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı..

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021!

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

toki sincan kentsel yenileme Haberi

toki sincan kentsel yenileme

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Sincan Belediyesi arasında, “Saraycık ve Ulubatlı Hasan mahallelerinde” toplam 5 milyon 265 bin metrekare alanda Kentsel Yenileme çalışması yürütülmesi ve 11 bin 518 konut yapılmasına ilişkin protokol imzalandı. 


Sincan Kültür Evi'nde gerçekleştirilen protokol törenine, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna katıldı. 


“Devletin bu projeden bir tek kuruş beklentisi yok” 

TOKİ Başkanı Turan, yaptığı konuşmada Hükümet'in kentsel yenileme projelerini önemsediğini belirterek, TOKİ olarak bu politika doğrultusunda gelecek dönemde kentsel yenileme projelerinde, vatandaşların lehine bir şekilde, bir devlet kuruluşu olarak daha aktif ve yoğun bir şekilde yer alacaklarını ifade etti. 


Bunları yaparken şehirlerin kendilerine has üslup ve kimliklerini de koruyacaklarını ve yöresel dokuya ağırlık vereceklerini anlatan Turan, en önemlisi de vatandaşların yaşadığı yöredeki...