19 / 04 / 2024

toki şırnak ne zaman teslim edilecek

toki şırnak ne zaman teslim edilecek

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ 2+1, 3+1 konut ödeme planı açıklandı mı? TOKİ ödemeleri ne zaman başlıyor? Başvuranlar hemen bakın! 

"TOKİ ödeme planı nasıl olacak?" sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından peşinat ve taksit ödemeleri merak edilmeye başlandı. Peki TOKİ ödemeleri ne zaman yapılacak? 

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

2+1, 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerindeki 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından TOKİ kuraları ile ilgili de bir gelişme yaşandı. 2+1 3+1 TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ 2023 kura takviminde son dakika! İl il...

TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ 2023 yeni kura takvimi...

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesine başvuran vatandaşlar son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Ertelenen tarihler açıklandı mı? TOKİ yeni kura takvimi...

TOKİ kura takvimi İstanbul! İstanbul TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

İstanbul TOKİ kura tarihi takvimi için geri sayım devam ediyor. 250 bin sosyal konut projesi İlk Evim kampanyası kapsamında kura çekiminde yeni tarihler belli oldu. İşte TOKİ İstanbul kura tarihine dair detaylar!

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ başvuru sonucunu nasıl öğrenirim? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekilişleri hala devam ediyor. Kurada ismi çıkan vatandaşlar bazı sorularına yanıt arıyor. İşte o sorular ve yanıtları…

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

toki şırnak ne zaman teslim edilecek Haberi

toki şırnak ne zaman teslim edilecek

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, kentte altı yıl önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan fakat tamamlanamadığı için tepki çeken kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre;  Yeren, “TOKİ tarafından yapılan yerler dağıtılmıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı neyi beklediğini açıklamıyor. Dükkânlar da hâlâ verilmedi. Halkı oyalıyorlar. AKP’li yöneticilerin, Şırnak’ın güzel yerlerindeki konutları kendine ve akrabalarına almak için beklettiği ve sürece müdahale ettiği söyleniyor. Bakanlıkla her görüştüğümüzde de yanıt beklediklerini söylüyorlar ve bugün yarın diyerek erteliyorlar” dedi.

Şırnaklıların mağdur olduğunu söyleyen Yeren, geçen hafta terör mağdurlarına TOKİ’nin 43 konut tahsis ettiğinin açıklandığını hatırlatan “Terör mağduru olan ve bekleyen çok sayıda aile var. Ayrıca kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılan evlerin sahipleri de var. O...