27 / 04 / 2024

toki sivritepe evleri 2019

toki sivritepe evleri 2019

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Sivritepe alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Sivritepe alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 63 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Sivritepe kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sivritepe kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet daire bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Sivritepe 2019 orta gelir son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Sivritepe orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 114 adet konut bulunuyor.

toki sivritepe evleri 2019 Haberi

toki sivritepe evleri 2019

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de inşa edilen TOKİ evlerinin 71’i emekliler için ayrıldı. Mavi Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre Ziraat bankası aracılığıyla ev sahibi olmak isteyen emekliler için son başvuru tarihi ise bugün.

Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, konu hakkında açıklama yaparak kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini dile getirdi ve şunları söyledi; “Bizim aradığımız araziler hazine arazisiydi ve bize verilen sözde 300 ile 500 lira arasında ödeme olacak, ara ödeme olmayacaktı. Fakat TOKİ evlerinde 1.200 ile 1.700 lira arasında ödeme yapılacak. 15 ile 20 arası peşinat alınacak deniliyordu. Bunlar yerine getirilmedi.” diye açıklama...