16 / 04 / 2024

toki solhan hastanesi

toki solhan hastanesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nın, daha önce duyurusunu yaptığı Bingöl Solhan ve Karlıova'ya 50'şer yataklı hastane inşaatı ihalelerini kazanan firmalar belli oldu.

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde inşa edeceği 30 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak!

MANİSA’nın Soma İlçesi’nde yapımı Oraka Grup tarafından tamamlanan 300 yataklı devlet hastanesi hizmete başladı. TOKİ Manisa Soma 300 yataklı devlet hastanesi yarın açılacak.

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 1 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi gerçekleşti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşti.

TOKİ Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Samsun 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi 30 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

toki solhan hastanesi Haberi

toki solhan hastanesi


İhaleleri, muhtelif bedellerle "Göngör İnşaat Sanayi A.Ş." kazandı. Solhan'a 50 yataklı hastane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesi toplam 7 milyon 900 bin YTL, Karlıova'ya 50 yataklı hastane inşaatı için açılan ihale toplam 8 milyon 484 bin YTL bedelle sonuçlandı.


Açık ihale usulü ile 17 Temmuz 2007 tarihinde yapılan ihalelerde söz konusu inşaat işlerinin başlangıç tarihi 21 Ağustos 2007, bitiş tarihi ise 31 Mayıs 2009 olarak belirlendi.


Solhan'a yapılacak 50 yataklı hastane inşaatı ihalesi için toplam 5 firma teklif verdi.


Komisyon bu tekliflerin 4 adedini geçerli saydı.


Karlıova'ya 50 yataklı hastane inşaatı için açılan ihale için ise 3 firma teklif verirken, tüm teklifler geçerli sayıldı.


Söz konusu hastane inşaatları, konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas olarak inşa...