25 / 04 / 2024

toki sosyal ihtiyaçları karşıyalacak şehirler

toki sosyal ihtiyaçları karşıyalacak şehirler

80 bine yakın konutun yapımının devam ettiğini belirten Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "2015 yılı içerisinde 41 bin konutu geçtik. Sene sonu geldiğinde hedefimiz bu rakamı 45-47 bine çıkarmak" dedi.

Deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayrılıyor! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem ihtiyaçları için 2024 bütçesinde 1 trilyon 28 milyar TL kaynak ayırmayı öngördüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Anne babalar müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan son dakika destek açıklaması! 1, 2, 3, 4 çocuğu olanlar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların eğitim alanında ihtiyaçlarının karşılanması için kaynakları kullanmaya devam edeceklerini duyurdu.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi: İhtiyaç sahiplerine barınma ve gıda yardımı!

3294 sayılı Kanun çerçevesinde yürütülen 'BARINMA - GIDA' programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda temel ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanıyor. 

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Emeklilere sevindirici haber! Bayram ihtiyaçlarını karşılamak için 10 bin TL destek verilecek!

Emeklilerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak 10 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılmaktadır ve başvurular şimdiden başladı.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ arsa sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemde yer alırken, bir yandan da arsa çekilişleri araştırılmaktadır. İşte TOKİ arsa kura çekilişlerine dair merak edilen ayrıntılar!

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

TOKİ kura sonuçları geçtiğimiz günlerde yapılmaya başlandı. TOKİ sosyal konut projesine başvuruda bulunanlar, “TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?” şeklinde araştırmalara başladı.

toki sosyal ihtiyaçları karşıyalacak şehirler Haberi

toki sosyal ihtiyaçları karşıyalacak şehirler

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan özel bir televizyonun canlı yayınında açıklamalar yaptı. 


80 bine yakın konutun yapımının devam ettiğini belirten Turan, "2015 yılı içerisinde 41 bin konutu geçtik. Sene sonu geldiğinde hedefimiz bu rakamı 45-47 bine çıkarmak" dedi. 


"Yeni şehirler inşa ediyoruz" 

Yeni dönemde üretilen konutlara sadece barınma merkezli bakmadıklarına vurgu yapan TOKİ Başkanı, yeni yaşam alanları inşa ettiklerini söyledi. Turan, "Burada her katmandan vatandaşlarımıza günlük yaşamına kolaylık sağlayacak, sosyal ihtiyaçları karşılayacak şehirler inşa ediyoruz. 


Manisa'da 6 bin konutluk proje geliştirdik. Bin 200 tanesini ihale ettik. İhtiyaç oldukça konutlarımız üreteceğiz. Projemiz tamamlandığında, mahallelerden oluşan yeni bir şehir oluşacak. İçerisinden caddenin geçtiği, sokakların, yürüyüş yolunun, parkların, meydanların, esnafların olduğu yeni bir şehir olacak. 

Denizli'de 15-20 bin konutluk proje üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu. 


Öncelik...