26 / 04 / 2024

toki stat ihalesini kim kazandı

toki stat ihalesini kim kazandı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor...

TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? İşte 977 milyonluk ihaleyi kazanan o firma!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul’a komşu olacak Arnavutköy Baklalı’da etaplar halinde hayata geçirilecek olan toplu konut projelerinde bir ihalenin sonucu daha belli oldu. Peki TOKİ Arnavutköy Baklalı 4. etap ihalesini kim kazandı? 

TOKİ Elazığ'da 1564 evin ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Elazığ'da inşa edilen 1564 konutun ihalesini gerçekleştirdi. TOKİ merkeze bağlı köylerde üç etapta toplam 911 konut inşa ediyor.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

TOKİ 15 Temmuz'dan sonra 60 bin 257 konutun ihalesini yaptı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "15 Temmuz'dan bugüne kadar 60 bin 257 konutun ihalesini gerçekleştirdik. 9 bin 18 konut için de ihale tarihlerimizi belirledik" dedi.

TOKİ Sivas’ta inşa edilecek 762 konutun ihalesini gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez, Yenimahalle’de hayata geçirilen 762 konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli Kandıra TOKİ'nin ihalesini İz-Taş İnşaat kazandı!

TOKİ tarafından Kocaeli Kandıra'da inşa edilecek 270 konut için ihale sonucu açıklandı. İhaleyi İz-Taş İnşaat kazandı.

Gümüşhaneliler TOKİ'den stat istedi!

Gümüşhanespor taraftarları takımlarının başarısına karşılık TOKİ'den stat talebinde bulundu. Taraftarlar 10 bin kişi kapasiteli modern stat istediklerini belirtti.

Karşıyaka Stadı ihalesinin iptaline Danıştay'dan yürütmeyi durdurma!

Karşıyaka Kulübü Başkanı Altug, Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin Yalı'daki stat ihalesini iptal karan hakkında Danıştay'ın yürütmeyi durdurma karan verdiğini öne sürdü.

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

TOKİ Kayabaşı arsa ihalesini Makro İnşaat kazandı!

TOKİ Kayabaşı arsa ihalesini 563 milyon TL teklifle Makro İnşaat kazandı. Makro İnşaat, Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 Ada 1 Parselde 257 milyon, 876 Ada 2 parselde ise 306 milyon TL teklif sundu.

TOKİ her ilde stat projesi uygulayacak!

TOKİ, UEFA standartlarına uygun "akıllı ve ekolojik" stadyumlar inşa ediyor. Şu anda 16 ile binlerce kişilik dev statlar inşa eden TOKİ, önümüzdeki yıllarda her ile en az bir stat yapmayı planlanıyor.

TOKİ alt gelir grubu için 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Turan, Kayaşehir'de alt ve orta gelir grubu için yıl sonuna kadar 7 bin 500 sosyal konutun ihalesini yapacaklarını söyledi.

TOKİ 2015'in ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini gerçekleştirdi!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50 bin konut hedefini asmış olacağız. İnşallah 55-60 bin konut üreteceğiz" dedi.

toki stat ihalesini kim kazandı Haberi

toki stat ihalesini kim kazandı


Türkiye’yi modern statlarla donatan TOKİ, son iki günde İzmir’e inşa edilecek iki stadyumun ihalesini yaptı. Diyarbakır stadının ihalesi ise yarın yapılacak.

TOKİ, Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve müsabakaları karşılamada yetersiz kalan spor tesislerinin yerine UEFA standartlarında modern statlar inşa ediyor. İstanbul Seyrantepe ve Mersin Stadı’nı tamamlayarak Türk sporunun hizmetine sunan İdare, 11 stat ve bir kapalı spor salonunun ihalesini yaparak inşa etmeye başladı. İhale, inceleme ve hazırlık aşamasında ise 9 stat bulunuyor.


Stadyum projeleri kapsamda TOKİ, 15 bin kapasiteyle yenilenecek Karşıyaka İlçe Stadı'nın ihalesi dün yaptı. Aynı kapasitede yenilenecek Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi ise bugün gerçekleştirildi. İhaleleri kazanan firmalara sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak, inşaatın bitmesi için 700 gün süre tanınacak.

Diyarbakır...