19 / 04 / 2024

TOKİ Taraklı

TOKİ Taraklı

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

TOKİ’den Taraklı’ya 96 yöresel konut!

Sakarya’nın Taraklı ilçesine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yöresel mimariye sahip 96 adet konut yapılacak.‘Sakin Şehir’ ödülü bulunan Taraklı ilçesi, en son 2013 yılında ‘Türkiye Ulusal Destinasyonu’ olarak belirlenmişti.

TOKİ Taraklı'da 96 adet konut yaptıracak!

TOKİ tarafından Taraklı'da yapılacak 96 konut ve Geyve'de yapılacak olan 300 kişilik yurt için bu ay içerisinde ihaleye çıkılıyor. Taraklı'ya yapılacak konut ve bir büfenin yapım işi 29 Mayıs 14.00'te yapılacak. Konutlar tünel kalıp sistemiyle yapılacak.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

TOKİ Taraklı Haberi

TOKİ Taraklı

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Taraklı Belediyesi işbirliğiyle Taraklı'nın Çiğdemlik mevkiinde yapımı gerçekleştirilen 96 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı. 


Taraklı Belediyesi Düğün Salonunda Taraklı Noteri denetiminde 70 adet 2+1 konut için başvuran 45 vatandaş ve 26 adet 3+1 konut için başvuran 15 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Bugün sizler için oldukça önemli bir gün. Bundan bir süre önce sizlerin ilk ödemelere başladığınız günden bugüne kadar belli bir süre geçti. Bu süre sonunda başvuru yapan arkadaşımızın, kardeşimizin evlerini biraz sonra kura ile belirleyeceğiz. İnsanın kendi evinin olması çok güzel bir şey, inşallah mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinizde oturursunuz. Yetkililerden bize verilen bilgilere göre konutlar kısa bir süre içerisinde...