26 / 04 / 2024

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi

TOKİ Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi 23 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek. 

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

Çalışanlar dikkat! Ocak 2024 asgari ücret görüşmeleri resmen başlıyor! Yeni komisyon kurulacak!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay, ilerleyen günlerde asgari ücret görüşmelerine başlanacağını söyledi. Atalay, yeni bir komisyon kuracaklarını ifade etti.

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği geliyor!

X CEO’su Linda Yaccarino, kullanıcıların telefon numaralarını paylaşmadan görüntülü sohbet aramalarına katılacaklarını açıkladı. Yaccarino, gelirleri artırmak için de şirketin reklam verenlerle olan ilişkisini onaracaklarını belirtti.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Analistler gelecek hafta altının seviyesini açıkladı! Bu rakam bir ilk olacak! Ne duyuldu, ne de görüldü

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gelecek hafta altın fiyatlarının ne olacağını merak ederken analistlerden açıklama geldi. Bu rakamlar daha önce ne görüldü ne duyuldu...

YENİ İPHONE 14 ÇIKIYOR! İşte görücüye çıkış tarihi…

Dünyaca ünlü telefon markası Apple tüm dünyada popülerliğini korumaya devam ediyor. Kullanım kolaylığı ve şıklığıyla herkesi kendine hayran bırakan İphone’lar her sene bir üst modeliyle görücüye çıkıyor.

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi Haberi

TOKİ telefon görüşmeleri hizmet ihalesi

TOKİ Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi 23 Ocak 2018'de saat 11:30'da yapılacak. 

İLETİŞİM HİZMETİ ALINACAKTIR

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI-TOKİ

İdaremiz Şehiriçi, Şehirler Arası, Özel Servis, Milletlerarası, ve GSM Telefon Görüşmeleri Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
İhale Kayıt Numarası    :    2017/6614541-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :     
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Ş.İçi 550.153 Dk.Ş.Arası 295.947...