24 / 04 / 2024

toki tokat merkez konutları

toki tokat merkez konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut için başvuru dönemi 1 Mart 2013 tarihinde başlıyor...

TOKİ'den Tokat Merkez'de 2 bin 850 TL taksitle konut! 

TOKİ Tokat Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Merkez sosyal konut projesi... 

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'e 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tokat'ta 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi 15 Nisan'da!

Tokat İli Merkez İlçesi Kemalpaşa Köyü (Kemalpaşa İlkokulu) 4 Derslikli Eğitim Yapısı ve Pazar İlçesi Merkez Mahallesi (Şehit Hüseyin Kocabaş Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tokat Merkez Dedeli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli Mahallesi projesinde yer alan 33 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 6 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Merkez Dedeli 2020 projesinde yer alan konutlar 6 Ağustos 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Tokat Merkez'deki 55 yıllık 5 katlı binanın yıkımı başladı!

Tokat Merkez Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki 55 yıllık 5 katlı apartmanda yıkım çalışması çevre güvenliği alınarak başlatıldı. Yıkılacak olan binanın yerine yeni bir binanın yapılacağı öğrenildi.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu 61 adet konut başvurusu 8 Haziran'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu Projesi kapsamında açık satışta olan konutlarda yüzde 20 peşinat 156 vade seçeneği sunuluyor.Toki Yozgat Merkez Mutafoğlu konutları 08 Haziran 2015 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları için son gün 31 Mart!

Başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erecek olan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor. Daire fiyatı 139 bin 706 TL olarak belirlendi.

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge başvuruları bugün başlıyor. Başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erecek olan projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge 1 adet konut başvurusu 23 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ Tokat Merkez 3. Bölge'de yer alan 1 adet konutu açık satış usulü ile satışa sunuyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

toki tokat merkez konutları Haberi

toki tokat merkez konutları

TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu'nda yer alan 4 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 1 Mart 2013 tarihinde başlayıp, 29 Mart 2013 tarihinde sona eriyor.


TOKİ Tokat Merkez 3.etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan konutların alanları; 84,39 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 daireler 68 bin 569 TL ile 69 bin 471 TL arasında fiyatlarla satılıyor. 180 ay vade imkanı sağlanana projede, 2+1 dairelerin en düşük başlangıç taksiti 335,23 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 339,63 TL olarak belirlendi.


TOKİ Tokat Merkez 3.etapta, konut satış bedellerine,  KDV, Banka Komisyonu (BSMV ile birlikte) dahil edilmemiştir. Bu tutarlar hak sahibi olacaklara aittir.


Detaylı bilgi için