27 / 04 / 2024

toki toplam daire sayısı

toki toplam daire sayısı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, "2013 yılı aralık ayı başı itibariyle 610 bin konut rakamına ulaşılmıştır. Ayrıca 220 bin konut da planlama aşamasına getirilmiştir" dedi...

TOKİ bayram müjdesini verdi! TOKİ’den daire nasıl alınır?

TOKİ bayram öncesi bayram gibi bir müjde verdi. TOKİ toplamda 6 ilde 2+1, 3+1 daireler satmaya başladı. TOKİ dar gelirliler için harekete geçti. İşte detaylar!

TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan 9 ilde toplam 400 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Peki, TOKİ uygun fiyatlı daire başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Artvin İnanlı'da köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası TBMM'de!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı İnanlı köyünün yeni yerleşim yerine ne zaman taşınacağına ve adres değişikliği yapmak zorunda kalan köylülere TOKİ'den daire verilmediği iddiası meclis gündemine taşındı..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

İkinci Ev’re projesinde 3+1 ön satış fiyatları 497 bin TL!

İkinci Ev’re projesi 4 tip (3+1) ve tek tip (4+1) normal ve bahçeli dairelerden oluşmaktadır. (3+1) Daire ÖN SATIŞ fiyatlarının 497.200.-TL’dan başladığı projede toplam daire sayısı 323 adettir.

Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ Evleri'nde toplam 115 adet konut satışa sunuluyor. Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Mardin Merkez TOKİ satılık daire!

Mardin Merkez TOKİ satılık daire fiyatları 85 bin 046 TL'den başlangıç gösteriyor. TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde toplam 597 adet konut satışa sunuluyor.

Gaziantep Mavikent Toki satılık daire!

1.000 adet daireden meydana gelen Gaziantep Mavikent Toki Evleri 'nde satış süreci başladı. Gaziantep Mavikent Toki satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Kayabaşı TOKİ 23 Bölge daire fiyatları!

Kayabaşı TOKİ 23 Bölge daire fiyatları 134 bin 570 TL'den başlıyor ve 158 bin 836 TL'ye kadar yükseliyor. Toplam 400 adet konuttan oluşan projede daireler 75,1 metrekare olarak dizayn edildi.

Panorama Gold Evleri nerede?

Panorama Gold Evleri toplam 4 blok halinde yükseliyor. Toplam daire sayısının 144 olduğu projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. "Panorama Gold Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere'de 67 bin 230 TL'ye 2+1 daire!

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere'de 67 bin 230 TL'ye 2+1 daire satılıyor. Başvuruların 23 Aralık'ta başlayacağı projede toplam 22 tane daire satışa sunuyor.

Seyrantepe Nidapark projesi!

Seyrantepe Nidapark projesi teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Fiyatların 621 bin liradan başladığı projede toplam daire sayısı 368 olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor.

toki toplam daire sayısı Haberi

toki toplam daire sayısı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, "2013 yılı aralık ayı başı itibariyle 610 bin konut rakamına ulaşılmıştır. Ayrıca 220 bin konut da planlama aşamasına getirilmiştir". Şahin, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) düzenlediği "Gayrimenkul Zirvesi"nde TOKİ'nin çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Şahin, kurumun son dönemde ciddi atılım içerisinde olduğunu belirterek, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. 


TOKİ'nin önemli bir dönüşüm süreci içerisinde girdiğine işaret eden Şahin, "TOKİ Başkanlığı'nda 'Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği' başlatılmış ve 500 bin konut üretilmesi hedeflenmiştir. Bu hedefe ulaşmak için TOKİ öncelikle, kurumsal, hukuki, mali ve insan kaynaklan yönünden hazır hale getirilmiştir. 

Bu anlamda 25 ayrı kanuni düzenleme yapılmış, TOKİ hem mali yönden hem de hızlı iş yapabilme ve organize olabilme açısından yeniden yapılandırılmıştır. 


Toplu...