28 / 03 / 2024

toki Trabzon Çaykara emekli kura çekimi

toki Trabzon Çaykara emekli kura çekimi

TOKİ Trabzon Çaykara'da emekliye özel olarak 5 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede 380 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuru şartları...

TOKİ Trabzon'da 84 bin lira peşinatla ev satıyor! Başvurular o tarihte başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara'da yer alan 2 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Çaykara projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Çaykara projesind yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara kura çekilişi ne zaman 2022? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Trabzon Çaykara projesi 21 Şubat'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konutu 21 Şubat tarihi itibariyle satışa çıkaracak.

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Şubat tarihinde başlıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Çaykara 84 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

toki Trabzon Çaykara emekli kura çekimi Haberi

toki Trabzon Çaykara emekli kura çekimi

Peşinat olarak minimum 13 bin 186 TL talep edilen TOKİ Trabzon Çaykara'da başvurular  T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Trabzon Çaykara şubesince kabul ediliyor. 


TOKİ Trabzon Çaykara'da daireler 75 metrekarelik 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 380 TL'lik aylık taksitlerle daire sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Trabzon Çaykara'da yüzde 12 peşin ödemelerde kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor. Projede başvuru bedeli niteliğinde 500 TL isteniyor. 


Kura satışları 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Trabzon Çaykara'da 5 tane daire emekli kategorisinde satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 114 bin 52 TL'den başlıyor. 

Trabzon Çaykara TOKİ kura başvuru şartları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet...