19 / 04 / 2024

toki trabzon ihale

toki trabzon ihale

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Yomra İlköğretim Okulu inşaat işi ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Yomra İlçesi Özdil Mevkii 1 Adet 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşiyor...

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

Trabzonlular dikkat! TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu!  

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri!

TOKİ Trabzon Zağnos Evleri fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün sona eriyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 10 bin 166 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta yer alan 68 adet konut kurayla satılıyor. Projede daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 2015 kapsamında toplam 68 adet konut satışa sunulacak. Başvuru süreci devam eden projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Trabzon Pelitli kura çekilişi ne zaman?

Aylık 516 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabilen TOKİ Trabzon Pelitli'de daire fiyatları 82 bin 704 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Trabzon Pelitli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Pelitli kura 2015!

TOKİ Trabzon Pelitli kura 2015 kapsamında başvuru dönemi sona erdi. Daire fiyatları 82 bin 704 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 10 peşinatta 96 ay vade yapılıyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş başvuruları bugün başlıyor. Alanları 84,98 metrekare olarak dizayn edilen 2+1 dairelerin bulunduğu projede 3 adet konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Pelitli son başvuru tarihi!

TOKİ Trabzon Pelitli son başvuru tarihi bugün. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade imkanı sağlanan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor.

toki trabzon ihale Haberi

toki trabzon ihale

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 


İhale Kayıt Numarası    :    2018/301285  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 3.638,65 m² İnşaat Alanına Sahip Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden...