28 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi bugün. Konut fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi yarın. Başvuru dönemi 20 Mart'ta sona eren projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler kurayla satışa sunulucak.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta yer alan 68 adet konut satışa sunuluyor. Projede aylık 635,36 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 2015!

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekilişi 2015 kapsamında toplam 68 adet konut satışa sunulacak. Başvuru süreci devam eden projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta yer alan 68 adet konut kurayla satılıyor. Projede daire fiyatları 101 bin 658 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos başvuruları bugün başlıyor. Toplam 68 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş tarafından kabul edilecek.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nin ilk etabı tamamlandı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkım çalışmasında ilk etap tamamlandı.

Balıkesir Zağnos Paşa Projesi'nde son durum ne?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zağnos Paşa Camii'nin etrafında yer alan yapıların yıkımı devam ediyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 2 adet konut açık satışa sunuldu. Projedeki konutlar için başvurular bugün başladı.

TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Trabzon Zağnos projesinde yer alan 4+1 2 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Trabzon Zağnos başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Zağnos Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen 4+1 2 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Trabzon Zağnos 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

Balıkesir Zağnos Meydanı projesi için tercih yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Zağnos Paşa Camii Meydan Projesi’nde halk oylaması sonucu en çok oyu alan 3. projeyi uygulayacaklarını söyledi. Uğur, ''Vatandaşlar 3 alternatif proje arasından 3.'sünü yüzde 42 oyla seçti''dedi.

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman Haberi

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi ne zaman

Konut fiyatları 101 bin 658 TL ile 341 bin 629 TL arasında değişiklik gösteren Trabzon Zağnos Konutları kura başvuruları 9 Mart ile 20 Mart tarihleri arasında kabul edildi.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu Trabzon Zağnos Evleri kura satışları için yeterli sayıda başvuru olmaması sebebiyle 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler için kura çekimi yapılmayacak.


TOKİ Trabzon Zağnos 'ta yüzde 10 peşin ödemelerde kalan bedel 96 ay, yüzde 15 peşin ödemelerde kalan bedel 108 ay, yüzde 25 peşin ödemelerde ise kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor.


TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

Yalnızca 1+1 dairelerin satışa sunulacağı Trabzon Zağnos TOKİ Konutları kura çekilişi bugün saat 11:00'de Ortahisar Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için