19 / 04 / 2024

toki ücret iadesi nereden alınır

toki ücret iadesi nereden alınır

Düşük taksitli konut almak isteyen vatandaşlar TOKİ projelerine başvuru yaptı. Yoğun ilgi gösterilen TOKİ kuraları çekildi. Kuralarda hak sahibi olamayanlara yatırdıkları başvuru ücretleri geri iade edilecek.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar 500 TL ödeme yapmıştı. Başvurusu onaylanmayanlar 500 TL geri ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

TOKİ’ye başvuranlar dikkat! Asgari ücret zammı TOKİ’yi de etkileyecek! 2023 TOKİ taksit tutarları!

Asgari ücret zammı TOKİ taksit tutarlarını da etkiledi. TOKİ’ye başvuru yapanlar 2023 taksit tutarlarının ne kadar olacağını araştırıyor. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! Yılbaşında değişiyor! Bunu yapmayan faydalanamayacak!

İstanbulkart kullananlar için 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni bir dönem başlıyor. Ulaşımda kullanılan İstanbulkartların kişiselleştirilmesi gerekiyor. Buna göre, kişiselleştirilmeyen kartları kullananlar kişiler bundan böyle, özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklard

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. Kişiselleştirilmemiş kartlar İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat hakkından faydalanamayacak. Peki kişileştirme nasıl ve nereden yapılıyor?

TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru ücret iadesi nereden yapılacak?

Milyonlarca vatandaş TOKİ heyecanı yaşamaya devam ederken kura sonucu olumsuz olanlar TOKİ 500 TL ücret iadesi ne zaman yapılacak? diye merak ediyor. Peki TOKİ iade parası ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte detaylar...

TOKİ iade paralarının sorgulaması devam ediyor! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ para iadesi, kuralarda ismi çıkmayan vatandaşların araştırdığı konular arasındadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtlar!

TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ para iadesi konusu şu sıralarda vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Başvuru yapan ancak kura çekilişlerinde ismi çıkmayan kişiler, TOKİ para iadesinin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ para iadesi gerçekleştirecek! Paranızı almadıysanız hemen buraya bakın içeride paranız kalmasın

Tarihin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda çıkmayan çok sayıda vatandaş da var. TOKİ tarafından bu vatandaşların başvuru parası iade edilecek.

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

TOKİ kurasında ismi çıkmayanlar dikkat! TOKİ para iadesi nasıl alınır? Bu yolları deneyin

Ev sahibi daha kolay hale getiren TOKİ projeleri devam ederken, ‘TOKİ para iadesi nasıl alınır’ soru yanıt buluyor. Kura çekimleri sonrası para iadesi almak isteyen vatandaşların izlemeleri gereken yollar var. İşte detaylar…

toki ücret iadesi nereden alınır Haberi

toki ücret iadesi nereden alınır

Düşük taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler toki projelerine başvuru yaptı. Yoğun ilgi gösterilen TOKİ kuraları çekiliyor. Kuralarda ismi çıkan hak sahipleri büyük sevinç yaşadı. Yapılan kuralar sonucunda hak sahibi olamayan vatandaşlara ücret iadesi yapılacak. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, kurada asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 iş günü sonrasında T.Halk Bankası yetkili şubelerinden geri alabilecektir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye’nin 67 ilinde hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konut projesinin kuraları 6 Mayıs Pazartesi günü başlamıştı. Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için 06 Mart-19 Nisan 2019 tarihleri arasında talepleri  toplandı. 

Projeye toplam 636 bin 949 kişi başvurdu. 50...