20 / 04 / 2024

toki van son başvuru tarihi

toki van son başvuru tarihi

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van Erciş'teki 133 iş yerini satışa çıkardı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Erciş'te yer alan 133 iş yerini satışa çıkardı.İş yerleri için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Van Hükümet Konağı'nın ihalesi 2 Ekim'de!

Kamu yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da yeni bir hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların teslim dönemi 10 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son başvuru!

248 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son başvuru ne zaman?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi ertelendi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi ertelendi. Toplam 425 adet konut satışta olduğu projede bu sabah gerçekleştirilen kura çekilişinde olan yanlışlık sonucu çekimler iptal edildi.

TOKİ Van Şerefiye kurası iptal oldu!

TOKİ Başkanlığı tarafından Van’da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması için gerçekleştirilen kura çekimi, yapılan bir hata yüzünden iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Evleri kura sonuçları bugün saat 10:00’dan açıklanacak. Toplam 425 adet konut satışta olduğu projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam listesi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu tam listesi bugün saat 10:00’dan itibaren açıklanacak. Taksitlerin 554 liradan başladığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede peşinat 10 bin 639 liradan başlıyor. 2016 TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu bugün saat 10:00'dan itibaren açıklanacak.

Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Adıyaman Gerger Projesi kapsamındaki 55 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, Adıyaman Gerger TOKİ Konutları son başvuru ne zaman?

toki van son başvuru tarihi Haberi

toki van son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit ve Kalecik'te inşa ettiği 65 adet konut için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Projedeki 65 konutun kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Başvuruların 24 Nisan tarihinde kabul edilmeye başladığı projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projedeki en düşük konut bedeli 67 bin 990 TL, en yüksek konut bedeli ise 112 bin 358 TL olarak belirlendi.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede taksit tutarları 424,70 TL ile  686,74 TL arasında değişiyor. Projeden 16 bin 997 TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi...