25 / 04 / 2024

toki villa satışı 2019

toki villa satışı 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Kuzeykent'teki villalar satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan villalar satışa çıktı.

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Gül inşaat imzasıyla Büyükçekmece'de inşa edilen 4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışa çıktı. Söz konusu proje 2024 yılında teslim edilecek.

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Koronavirüste villa satışları patladı!

Kovid-19 salgını sürecinde müstakil ev, villa ve yazlık gibi konut tiplerinin satışları rekor seviyede arttı. İzole olmak isteyen vatandaşlar, konut tercihlerini villalara yöneltti...

Kemerköy Evleri'nden 21 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde bulunan 2 bahçeli kargir villa satışa çıktı. İhalenin bedeli 21 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Kuzeykent villa satışı!

TOKİ Kuzeykent villa satışı detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 28 adet villa bulunuyor.

toki villa satışı 2019 Haberi

toki villa satışı 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey  Ankara  Kent Girişi projesinde toplam 17 adet villa bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanan TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi projesi için ödenecek peşinat tutarları 83 bin 300 TL'den başlıypr, 425 bin TL'ye kadar çıkıyor.

En düşük villa fiyatının 833 bin TL, en yüksek villa fiyatının 1 milyon 700 bin TL olarak belirlendiği  Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde aylık taksit bedeli 5 bin 206 TL ile15 bin 937 TL arasında değişiyor.

Proje kapsamındaki 4+1 dubleks dairelerin brüt alanı 320,35 metrekare ile 360,42 metrekare...