25 / 04 / 2024

TOKİ yangın bölgesi konutları

TOKİ yangın bölgesi konutları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Marmara'da fırtına uyarısı! Marmara Bölgesi'nde yarın fırtına bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini açıkladı. Meteoroloji'nin yaptığı uyarı ve haberin detayları...

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı! Sepette yangın büyüyor!

Market zamları durdurulamadı. KDV ve ÖTV artışından sonra marketler fiyatlarını peş peşe güncelledi. Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı: Sepette yangın büyüyor....

Marmara Bölgesi ve İstanbul halkı için kritik dönem: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Marmara Bölgesi doğal felakete hazırlıklı olmalı! İstanbulluları korkuya sürükleyen uyarı: Marmara Denizi tehlikeli şekilde ısınıyor!

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıya çıkarıldı!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap itirazları 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde 37 binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa’da 600 yıllık hanları çevreleyen 37 binanın yıkılmasıyla Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi tamamen ortaya çıktı. 

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beykoz Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi 2. Etap imar planı askıda!

Beykoz ilçesi, Boğaziçi Alanı Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı 2. Etap İtirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

TOKİ yangın bölgesi konutları Haberi

TOKİ yangın bölgesi konutları

Geçtiğimiz ay sonu Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan yangınlarda on binlerce dönüm hektar arazi, yüzlerce ev yandı. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; yanan konutların yerinde TOKİ yeni evler inşa edecek. TOKİ aracılığıyla ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken, bugün Muğla’ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Vatandaşların borçlandırılacağı yönünde bilgimiz var. Buradan bütün vatandaşlarıma sesleniyorum. İster TOKİ, ister AFAD vatandaşı herhangi bir şekilde borçlandırdığında, örneğin yanan ya da yıkılan binasını yeniden yapıp, 20 yıllık bir taksit süresi içinde paranın belirli bir miktarını geri isteğinde; biz CHP’li 11 büyükşehir belediyesi olarak bu borcun tamamını karşılayacağız. Hiçbir vatandaşımızı elini cebine atmayacak. Bunu hükümet yaparsa mutlu oluruz. Onlar yapmazsa biz yapacağız.

Bir...