19 / 04 / 2024

toki yatağan kura sonuçları açıklandı mı

toki yatağan kura sonuçları açıklandı mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi 20 Ağustos ve TOKİ Adana Sarıçan kura sonucu isim listesi...

TOKİ Sinop Durağan kura sonuçları 11.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Sinop Durağan kura sonuçları 11.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sinop Durağan kura sonuçları 11.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Durağan kura sonucu isim listesi...

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı!

Ekonomiye yılda 32 milyon liralık katkı sağlayacak olan Yatağan Girme Barajı'nın yüzde 57'si tamamlandı...

toki yatağan kura sonuçları açıklandı mı Haberi

toki yatağan kura sonuçları açıklandı mı


TOKİ tarafından Muğla Yatağan Madenler Mahallesi’nde inşa edilen projede 242 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni dünYatağan Belediyesi Sinema Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.


Konutların 183’ü 2 oda 1 salon, 59’u ise 3 oda 1 salon planında inşa edildi. 2 oda 1 salon konutlar 362 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3 oda 1 salon  konutlar ise 710 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 120, 156, 180 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. 2+1 planındaki 73 konut emeklilerimize verildi.


Muğla Yatağan TOKİ projesinde geleneksel ve modern mimari sentezlendi. Bina cephelerinde zemin kat seviyesine kadar taş kaplamalar, ahşap görünümlü cephe kaplamaları ve sövelerle farkındalık...