29 / 03 / 2024

toki yeni proje 019

toki yeni proje 019

Toplu Konut idaresi Başkan Vekili Ömer Bulut, 2019 yılı hedeflerini açıkladı. Bulut, "Dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı güvenli ve kaliteli konutlarla ev sahibi yapmak için projelendirilen çalışmalar kapsamında bu yıl 50 bin konutun üretimini hedefliyoruz." dedi...

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

2025 yılına kadar toplamda 500 bin konut hayata geçirmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de de 475 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor! Tarihler tek tek açıklandı! 

2025 yılına kadar 500 bin konut inşa etmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'a 1.259 konutluk 3 yeni proje geliyor... Merakla beklenen projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

toki yeni proje 019 Haberi

toki yeni proje 019

Meslek hayatımın büyük bölümünü geçirdiğim ve hemen her kademesinde görev yaptığım Toplu Konut idaresi Başkanlığında, idaremizin Başkanı sıfatıyla milletimize hizmeti sürdürüyor olmanın onurunu taşıyorum.

Üstlenmiş olduğumuz görev, şehirlerimize ve insanlarımıza karşı sorumluluğumuzu daha da artırdı. Mesai arkadaşlarımızla yıllar içinde TOKİ'yi geliştirmek için ortaya koyduğumuz gayretle idaremiz, yapı sektörümüzün öncü ve lokomotif kuruluşu oldu. Milletimizin acil konut ihtiyacını karşılamak için çıktığımız bu yolda gösterdiğimiz çabayla bugün 837 bin konut, 14 bini aşkın sosyal donatı alanı üretmiş, dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın umudu olan köklü bir yapıya dönüştü.

Önümüzde daha ileri hedefler, insanlarımıza ve şehirlerimize sunacağımız daha güzel yaşam alanları bulunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın öncülüğünde TOKİ'nin yüksek hizmet ve teknik operasyon kabiliyetini 2019 yılında yepyeni projelerle halkımızın hizmetine sunacağız.

Dar ve orta gelirli...