24 / 04 / 2024

toki yoksul konutu rantı

toki yoksul konutu rantı

TOKİ `yoksul konutu' projesinden konut alanları uyardı. TOKİ'den yapılan açıklamada `Alt ve yoksul grubu projelerinden konut alıp borç bitene kadar içinde oturmayanların sözleşmeleri feshedilecek' denildi

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ binlerce konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ birçok ildeki binlerce konutu satışa çıkardı. Açık satış yöntemi ile satılan evleri almak isteyenler TOKİ’ye başvurabiliyor.

TOKİ 267 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ sayesinde ev sahibi olma fırsatını yakalıyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanına göre İstanbul, Manisa, Bursa ve Balıkesir'in yer aldığı illerdeki 267 adet konut için satış yapılacak. 

TOKİ'den konutu olmayan er ve erbaşlara öncelik!

Yeni askerlik sistemi teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre, TOKİ yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ bu ay 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 65 bin konut hedefi için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. TOKİ bu ay 2,697 konutu kura ile satışa sunuyor.

TOKİ Konya'da 198 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Konya'da emeklileri ev sahibi yapmak için toplamda 198 konutu satışa sundu.

TOKİ 290 iş yeri ile 4 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, 28 ilde 290 iş yeri ile 3 ilde 4 konutu 28 Nisan 2017 tarihinde Açık Artırma ihale yönetimi ile satışa sunacak.

TOKİ 2 bin 921 konutu kurayla satıyor!

TOKİ Mayıs'ta emeklilere ve alt gelir grubuna özel toplam 2 bin 921 adet konutu kura yöntemiyle satışa çıkaracak. Peki hangi ilde kaç konut satılıyor? İşte cevabı..

TOKİ Odunpazarı 59 hait ve 10 komutan konutu ihalesi 12 Nisan'da!

TOKİ Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi 59 Adet HAİT ve 10 Adet Korumalı Komutan Konutu inşa edecek. TOKİ Odunpazarı 59 hait ve 10 komutan konutu ihalesi 12 Nisan'da.

TOKİ, Amasya Merzifon'daki 232 konutu satıyor!

Amasya Merzifon'da TOKİ tarafından inşa edilen 4.Etap konutları için kura çekilecek. Amasya Merzifon Kaymakamlığı, 232 yeni konutu satacağını duyurdu.

TOKİ Konya'daki 209 konutu 639 TL taksitle satıyor!

TOKİ 226 liradan başlayan taksitlerle bin 313 konutu kuralı, bin 837 konutu ise açık satışa sundu. Konya'da hayata geçirilen 209 konut ise aylık 639 TL taksitle satıyor.

toki yoksul konutu rantı Haberi

toki yoksul konutu rantı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), alt ve yoksul grubuna yönelik projelerden konut alanları, sözleşmenin şartlarını yerine getirmeleri konusunda uyardı. Erdoğan Bayraktar'ın başkanı olduğu TOKİ'den yapılan açıklamada `alt ve yoksul grubu projelerinden konut alıp, borç bitene kadar içinde oturmayanların sözleşmeleri fesh edilecek' uyarısında bulunuldu. Bugüne kadar yoksul vatandaşlar için 3 bin 353, alt gelir grubundakiler için, hizmetli daireleri dahil 60 bin 912 konut uygulaması yapan TOKİ, çok uygun şartlarla satışa sunulan bu konutlarla ilgili suistimallere yönelik şikayetler üzerine, bir açıklama yaptı. Alt gelir ve yoksul grubu konut projesi kapsamında yer alan konut projelerinin `özellikli' olduğuna işaret edilen açıklamada, bu projelere başvuruda bulunabilmek için TOKİ tarafından belirlenen şartların...