25 / 04 / 2024

toki yozgat projeleri 2021

toki yozgat projeleri 2021

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü’nde inşa edilecek 124 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde toplamda 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde hayata geçireceği 124 konut ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları bugün başladı, projedeki iki konut için başvurular 30 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Yozgat 4. Etap İlk ve Ortaokulu açıldı!

Yozgat’ta, inşaatı tamamlanan 4'üncü Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından, TOKİ İlk ve Ortaokulu gecikmeli olarak eğitime açıldı.

TOKİ Yozgat Sarıkaya konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesindeki daireler teslim ediliyor.

toki yozgat projeleri 2021 Haberi

toki yozgat projeleri 2021

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konutlar üreten TOKİ, en yeni projelerinden birini Yozgat'ta inşa edecek. 

TOKİ Yozgat 2021 projesinde 301 adet konutun yanı sıra 22 adet dükkan da yer alacak. Proje Yozgat Merkez'de inşa edilecek.

TOKİ Yozgat Merkez 2021 projesinin ihalesini 4 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenleme işi ihalesi de bulunuyor.

İhale ilanı:
Yozgat İli, Merkez İlçesi, Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den ev nasıl alınır?

Ceren...