28 / 03 / 2024

TOKİ Yozgat Sarıkaya fiyatları

TOKİ Yozgat Sarıkaya fiyatları

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuru dönemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut açık satışa sunuluyor.TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuru dönemleri haberimizin içinde yer alıyor.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Serenay Sarıkaya Beykoz'dan villa aldı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya reklamlardan elde ettiği kazançlarını gayrimenkul yatırımı için kullandı. Sarıkaya Beykoz'dan 7 milyon TL'ye villa aldı. 

TOKİ Yozgat Sarıkaya fiyatları Haberi

TOKİ Yozgat Sarıkaya fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesi kapsamındaki 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Daire alanlarının  75,10 metrekare ile 109,64 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Yozgat Sarıkaya Belediyesi  TOKİ  Evleri 'nde 17 bin 898 TL peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. 


TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede fiyatlar  61 bin 073 TL'den başlıyor ve 119 bin 322 TL'ye kadar çıkıyor. 


Yozgat Sarıkaya Belediyesi TOKİ başvuruları 06 Temmuz 2015 – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. 


TOKİ  Yozgat Sarıkaya 'da satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Yozgat Sarıkaya satış duyurusu için