26 / 04 / 2024

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.



REKLAM ANLAŞMALARINDAN SERVET KAZANDI!

Reklam anlaşmalarından servet kazanan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün yine dev bir anlaşma yapmak üzere olduğu haberleriyle gündeme geldi. İddiaya göre Serenay Sarıkaya'nın güzelliğinin yanı sıra Türk dizilerinin tüm dünyadaki popülerliğinden de faydalanmak isteyen büyük bir marka, yıldız oyuncuyla imza aşamasına geldi. Eğer taraflar arasında anlaşma sağlanabilirse Sarıkaya'nın dünyaca ünlü şampiyon Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile beraber kamera karşısına geçmesi bekleniyor.

SERENAY SARIKAYA KAZANDIĞI PARAYI TOPRAĞA YATIRIYOR!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bir yanda da  kazandığı paralarla yatırım yapmaya da devam ediyor. Son olarak yatırımlarını geçtiğimiz sene tatil için gittiği Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yer alan Assos'a yönelten oyuncunun, bu bölgede yeni bir yatırım daha yaptığı konuşulanlar arasında.


 


Geri Dön