25 / 04 / 2024

toki Zonguldak karadeniz kura çekimi

toki Zonguldak karadeniz kura çekimi

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru tam listesi açıklandı. Peki 2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Zonguldak Filyos'a 3 bin 52 konut inşa ediyor!

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası!

TOKİ ve Zonguldak Gökçebey Belediyesi'nin ortaklığıyla inşa edilen TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası bu ay gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nda kura çekilişi heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura çekilişi..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Konutları'nın ihalesi 21 Eylül’de!

Zonguldak Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bölgedeki çalışmaları değerlendirdi. Öztürk, projeler hakkında bilgiler verdi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'e 394 konut inşa ediyor!

Zonguldak'a bağlı Gökçebey ilçesinde, Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 394 konut çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

TOKİ Zonguldak 766 konutun ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zonguldak’ın Merkez İlçesi TTK lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesindeki 766 adet konutun ihalesi dün yapıldı.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları!

110 konutluk TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Zonguldak Basın Sitesi başvuruları...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

toki Zonguldak karadeniz kura çekimi Haberi

toki Zonguldak karadeniz kura çekimi

Kurada; asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alacak.


2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kura çekilişi 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 10:00’dan itibaren Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda  Ereğli 1.Noteri tarafından gerçekleşecek. 


Başvuru tam listesi için tıklayın


Satış duyurusu için