16 / 04 / 2024

tokiden memura ucuz ev

tokiden memura ucuz ev

Son yıllarda dar gelirli aileler için mesken yapan Toplu Konut İdaresi, büyük şehirlerde geçim sıkıntısı çeken devlet memurlarına da umut oldu. Maaşının yarısını kiraya veren çalışanlar, çareyi dernek ve vakıf kurarak TOKİ'ye başvurmakta buluyor.

Mansur Yavaş'tan Ankara'ya ucuz konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, projelerini açıkladı. Ankara’da imar rantının önüne geçeceklerini söyleyen Yavaş, ''Dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz konutlar yapacağız” dedi.

Pahalı gayrimenkul ucuz gıda olmaz!

Gayrimenkul sektöründe fiyatların 10 yıl, 15 yıldır soluksuz yükselişinin bir yan etkisi gıdada ortaya çıkıyor. Pahalı gayrimenkul ucuz gıda olmaz ifadesi bu durumda ortaya çıkıyor. 

Murat Kurum'dan ucuz konut müjdesi!

Çeşitli temaslarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kastamonu'da konuştu. Ucuz konut müjdesi veren Kurum, TOKİ tarafından 800 konut inşa edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği müjdesi!

Yeni yıla girerken kentsel dönüşüme ucuz kredi desteği geldi. Cumhurbaşkanı Kararı'yla kentsel dönüşüm kredilerine ait faiz oranlarının konut kredileriyle aynı şekilde kullanılması mümkün olacak...

TOKİ'nin 411 ucuz konutu için başvurular sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 projesinde yer alan 411 ucuz konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor. Projelerden 7 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Ahmet Ahlatcı: Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk!

Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahlatcı,” Biz temmuz ayından itibaren AVM kiralarında Euro kurunu 4,90 TL'ye sabitledik. Ağustos ayında Euro kuru 8,10 TL'ye çıktı. Biz yine kira bedellerini 4,90'dan almaya devam ettik. Bu sayede Türkiye'nin en ucuz kira bedeline sahip AVM'si olduk.” dedi…

İstanbul'da en ucuz ev nerede?

Mega şehir İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler ucuz ev arıyor. Peki İstanbul'da en ucuz ev nerede? İşte ilçe ilçe fiyatlar...

İstanbul'daki en ucuz 5 konut projesi!

İstanbul'da konut almanın zorlaştığı şu dönemlerde ev almak isteyen vatandaş da uygun fiyatlı evlere yöneldi. İşte İstanbul'daki en ucuz konut projeleri...

Ombudsmanlık: TOKİ Suriyelilere ucuz konut yapsın!

Ombudsmanlık'ın hazırladığı Suriyeliler” başlıklı özel raporda, savaş bitse bile Suriyelilerin dönmelerinin zor olacağına dikkat çekildi. Raporda, Suriyelilere TOKİ’nin ucuz konut inşa etmesi önerildi...

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

Konutlara ucuz elektrik dönemi!

Türkiye, enerjide ithalata bağımlılığın etkisini en ağır şekilde hissettiği bir dönemden geçiyor. Bu dönemde konutlara ucuz elektrik tarifesi uygulanacak. 

İnşaat patronları ucuz konut üretmek istiyor!

İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde yükselen konut fiyatlarına dikkat çeken inşaat şirketlerinin patronları zaman zaman ucuz konut seferberliğine katkı sağlayabilecekleri söylüyorlar. 

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

tokiden memura ucuz ev Haberi

tokiden memura ucuz ev

 


 




Sendikalar da üyelerinin yararlanması amacıyla konut istiyor. İstanbul'daki mensupları için bin ev talep eden Maliye Vakfı'na 150 konut tahsis edildi. İETT Derneği'nin isteği ise 3 bin 500 daire. Komando tugayındaki subay ve astsubaylar ile hakim ve savcılar da dernek kurarak konut talebini iletti. Şimdiye kadar 10 ilde TOKİ ile işbirliğine giden Eğitimciler Birliği Sendikası, 30 şehirde arsa arıyor. Zaman'ın sorularını cevaplayan Sendika Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Toplu Konut İdaresi'nin uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme imkânı var. Taksitlerin, öğretmen daireye girip oturmaya başladıktan sonra başlaması da büyük bir kolaylık." diyor.


4,5 yılda 280 bin konut üreten TOKİ, önümüzdeki 5 yılda rakamı 500 bine çıkarmayı...