28 / 03 / 2024

tokiden satılık alışveri merkezi

tokiden satılık alışveri merkezi

Eskidji Müzayedecilik Halkalı'da TOKİ arsası üzerinde inşa edilen Ihlamurevleri projesindeki mini alışveriş merkezini 17 Temmuz'da ihale ile satacak

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yegane İnşaat İnşaat Malzemeleri Elektrik Matbaacılık Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Güngören’de 15 bin TL sermaye bedeli ile  Aytaç Bakacak tarafından kuruldu. 

Mall of İstanbul İkitelli satılık daire fiyatları!

Mall of İstanbul İkitelli satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mall of İstanbul'da konut, ofis ve alışveriş alanları yer alıyor...

Batışehir Evleri satılık daire!

Batışehir Evleri satılık daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Doğan Medya Center’ın hemen karşısında olan projede alışveriş caddesi ve 3 bin 226 adet konut bulunuyor.

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık!

Başakşehir Olimpa Park Plus satılık daire alanları 135 metrekareden başlıyor. Teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşeceği proje Olimpa Park Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor.

1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi Akmerkez'miş!

Açılışı 1993 yılında açılışı gerçekleştirilen, 150 milyon dolarlık yatırımla kurulan Akmerkez, 245 mağaza ve 165 bin metrekarelik kullanım alanıyla 1994 yılında Türkiye'nin en büyük alışveriş merkeziymiş.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

tokiden satılık alışveri merkezi Haberi

tokiden satılık alışveri merkezi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'ne ait arsa üzerinde hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan konut projesindeki alışveriş merkezi satışa çıkarıldı. Halkalı'da yapımı devam eden Ihlamurevleri'ndeki 6 bin 558 metrekare arsa üzerinde 13 bin 319 metrekare alanlı alışveriş merkezi Eskidji Müzayedecilik tarafından 17 Temmuz saat 15.00'te düzenlenecek müzayede ile satılacak. Alışveriş merkezinin muhammen bedeli 14 milyon 250 bin...