25 / 04 / 2024

tokiden vadeli konut

tokiden vadeli konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 50'nin üzerindeki projede bulunan dükkan ve konutları yüzde 25 peşinat ve 10 yıla uzanan vadelerle satışa çıkardı.

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Ziraat Bankası'ndan 120 ay vadeli konut kredisi! 

Konut sahibi olmak son dönemlerde vatandaşların zorlanmasına neden oluyor. Buna göre, bankalar faiz oranlarını yükselttikçe konut fiyatları da artış gerçekleşiyor. Nakit parası olmayanlar da çareyi bankaların sunduğu konut kredilerinde aramaktadır. İşte, 120 ay vadeli konut kredisi detayları...

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenlere müjde! Ocak 2024 180 ay vadeli 1.5 milyon TL konut kredisi!

Konut sahibi olmak, birçok insanın hayalini süsleyen önemli adımlardan biridir. Buna göre, Finansbank ve Garanti BBVA, uzun vadeli konut kredisi kampanyaları ile bu hayali gerçeğe dönüştürecek. İşte haberin ayrıntılar...

DAP Yeni Levent’te 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Yeni Levent’te atışlar devam ediyor. Yeni Levent’te ev almak isteyenlere 1.99 faizli 60 ay vadeli konut fırsatı sağlanıyor. 

Konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el konulacak!

İtalya’da mahkeme, Amerikan merkezli kısa ve uzun vadeli konut kiralama platformu Airbnb’nin 835,5 milyon dolarına el koyulmasına karar verdi.

Ev alacaklar dikkat: 800 bin TL 120 ay vadeli konut kredisi aylık taksitleri kaç TL? Ziraat, Akbank, ING resmen açıkladı

Merkez Bankası'nın faiz oranlarında yükselişe gitmesinin ardından, konut kredisi faizleri de yükseldi. Peki konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İşte banka banka 16 Ekim 2023 konut kredisi faiz oranları...

Aylık yüzde 1,20 faizli ve 15 yıl vadeli konut kredi kampanyası gelecek mi, şartları neler olacak? 

Son dönemde hükümetin konut satışlarına ilişkin aldığı kararlar emlak piyasasında büyük yankı uyandırdı. Mars Gayrimenkul'den Samet Hızalan konut sektöründeki son gelişmelere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Vesen Yalıları, ‘yalı dairesi’ konsepti ile Tuzla Mercan’da!

İstanbul Anadolu Yakasının denize sıfır ilk ve tek projesi Vesen Yalıları, Tuzla Mercan’da yalı yaşamı sunuyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay vadeli konut kredisi ile satılan daireler 2024 yılında teslim edilecek.

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

tokiden vadeli konut Haberi

tokiden vadeli konut

6 Eylül'de yapılacak açık artırmalarda 531'i işyeri ve 25'i konut olmak üzere 556 gayrimenkul satışa sunulacak. Başvurular 31 Ağustos ile 6 Eylül tarihleri arasında Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası şubelerine yapılabilecek.

İşyerlerinde yüzde 25 peşinat ve 84 ay vade, konutlarda ise yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade yapılacak. Peşin alımlarda ise yüzde 10 oranında iskonto yapılacak.

Satılacak gayrimenkullerin tam listesi için tıklayın: