19 / 04 / 2024

tokinin istanbula yapacağı home ofisleri

tokinin istanbula yapacağı home ofisleri

TOKİ Başkanı Bayraktar, önümüzdeki yıl İstanbul'da 2 bin adet home ofis yapacaklarını söyledi. Rezidans özelliğindeki home ofislerde insanların hem yaşamını hem işini sürdüreceğini belirten Bayraktar, ilerleyen dönemde Ankara, İzmir, Kayseri ve Adana'ya d

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremler sebebiyle Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk yardıma onay verdi.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

DHMİ 196 memur alımı yapacağını duyurdu! KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) kendi bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 196 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS şartı yok! Memur olmak isteyenler müjde!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.000 personel alımı yapacağını açıkladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam ettirmek üzere 1.000 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve kadro dağılımı belli oldu. Hemen başvurun...

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Ziraat Bankası yaptı yine yapacağını

Ziraat Bankası'ndan paraya ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yönelik önemli bir hamle geldi. Bankanın bu hamlesine ilişkin "Ziraat Bankası yaptı yine yapacağını" yorumları yapıldı.

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Tatil yapacağız derken dolandırılmayın! Uzmanlar işin aslını tek tek açıkladı!

Yaz tatili sezonunu açanlara uzmanlardan önemli açıklamalar var. Aman tatil yapacağız derken dolandırılmayın! İşte detaylar!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını duyurdu! Bu kadroları kaçırmayın!

Ankara Başkent Üniversitesi Akademik Personel Alımı yapacağını açıkladı. Birçok alanda kadro açan üniversitenin ilanı akademisyenler ve akademisyen adayları tarafından ilgi görüyor. İşte detaylar…

tokinin istanbula yapacağı home ofisleri Haberi

tokinin istanbula yapacağı home ofisleri

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da home ofislere yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, kendilerinin de bu alanda faaliyetlere başlayacaklarını söyledi. Uluslararası Finans Kurumu (IFC) ve Dünya Gazetesi işbirliği ile düzenlenen "Türkiye'de Konuta Erişimi Artırmak" temalı "2007 Konut Finansmanı Konferansı" nda sorularımızı yanıtlayan Bayraktar, yapacakları home ofislerin rezidans özelliğinde, hem konut ihtiyacını hem ofis ihtiyacını karşılayacağını belirtti.


REZİDANSLARIN FİYATI DÜŞER


İstanbul'un dünya finans merkezleri arasına girme yarışında olduğunu aktaran Bayraktar şunları söyledi: "İstanbul Ortadoğu'nun, Kafkaslar'ın, Akdeniz Havzası'nın, Balkanlar'ın merkezi konumunda olmaya aday. Ve bu şehirde home ofis rezidanslar çok az. Dünyanın gelişmiş ülkelerinde artık daha çekirdek ofisler yaygınlaşmaya başladı. İnsanlar buralarda hem yaşamını hem işini sürdürüyor. Biz de İstanbul'daki...