27 / 04 / 2024

tolga karel evi

tolga karel evi

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Karel Florida'dan ev aldı!

Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşen Tolga Karel, uzun bir süredir tır şoförü olarak çalışıyor. Ailesiyle birlikte Florida'ya taşınan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Tolga Mendi Acarkent’ten ev aldı!

"Yeni Gelin" dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Mendi, dizi final yapınca İstanbul'a yerleşti. Acarkent’ten yeni bir ev alan oyuncu, evi için alışveriş yaptı.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Karel Beylerbeyi'ndeki evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı!

Son olarak oynadığı projeden parasını alamayan Tolga Karel, Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 1 milyon TL’ye satışa çıkardı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Tolga Demirel 10 bin TL'ye köy evi inşa etti!

Tolga Demirel, eşi Ayşegül ve kızları Maya'nın yaşamları; mayıs ayından itibaren kendi inşa ettikleri bu 'kutu ev'de geçecek. Bu fikri 2011'de bulan ve 5 yılda hayata geçiren Tolga Demirel, evin yapım aşamasını anlattı.

Tolga Karel Türkiye'deki 2 evini sattı!

Tolga Karel ve 4 yıllık eşi Azeri model Günay Müsayeva'dan geçtiğimiz salı günü boşandı. Karel boşanmanın ardından 2 evini satıp Amerika'ya yerleşti.

İşte Ayşe Tolga'nın evi!

Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor.

Tolga Karel evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Geçen yıl Survivor'e katılan Tolga Karel, ada dönüşü bile dizilerden teklif alamayınca zor günler geçirmeye başladı. Eşiyle boşanmak üzere olan oyuncu, iki ay önce Beylerbeyi'ndeki dairesini boşaltıp baba evine taşındı.

Tolga Karel'in evine icra memurları geldi!

“Survivor” yarışmacısı olan ve şuan yarışma dolayısı ile Dominik'te olan Tolga Karel’in Beylerbeyi’ndeki evinin kapısında önceki gün haciz memurları vardı. Karel’den boşanacağı konuşulan Musayeva, tepkiliydi...

Tolga Karel'in evine hırsız girdi!

Sema Çelebi ve Tolga Karel hırsız şoku yaşıyor. Çelebi ’nin 200 bin liralık ziynet eşyasını çalan hizmetçisi yakalandı. Karel ’in evini soyanlar ise hala aranıyor

tolga karel evi Haberi

tolga karel evi

'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, 2016'da sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Sarah Scott ile evlenen ve tır şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Karel, Florida'dan ev aldı.

Geçtiğimiz aylarda aylık 8 bin dolar kazandığını açıklayan Karel, yeni evinin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. 

Tolga Karel, paylaşımına "Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, hayırlı olsun inşallah. Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Bunca emek, alınteri boşuna değilmiş. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için..." şeklinde yazdı. 

Ünlülerin milyonluk...