26 / 04 / 2024

Tolga Yalçınkaya kimdir

Tolga Yalçınkaya kimdir

Turizm gelirlerini artıracak çözüm genç girişimcilerden geldi. HotelRunner'ın ortakları, "Fiyat değil sistem rekabetiyle gelirler artar" dedi..

Tolga Yalçınkaya: Türkiye'ye gelen turist sayısı artacak!

CloudArena Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya, 2013 yılında Türkiye 'yi ziyaret edenlerin sayısının 34.9 milyona ulaştığını, 2014 yılında bu rakamın daha da artmasının beklendiğini söyledi.

Tolga Yalçınkaya: Tatil ödemelerinde taksit sınırı olmaması olumlu bir uygulama!

Cloud Arena 'nın Kurucu Ortağı Tolga Yalçınkaya yaptığı açıklamada BDDK 'nın alışverişlerdeki taksit sayılarını sınırlamaya dönük paketinden turizm sektörünü çıkarmasının olumlu bir uygulama olduğunu söyledi.

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Makel Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Çalışkan, Günay Yalçınkaya ve Turgay Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Cem Yalçınkaya, Harvard Business School’da hangi programı tamamladı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Yalçınkaya kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi firmada CEO olarak görev alıyor? AKİŞ GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Cem Yalçınkaya’nın hayatı...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ave İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voya Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartla'da Colkan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Altın bu yılın geri kalanında o rakamı görecek! Altında 6 ay sonraki bu rakamı duyan inanamadı! Yok artık daha neler!

2022 yılına iyi başlayan altın ilk çeyrekte 2.070 dolar seviyelerine kadar yükselen altının ons fiyatları son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altında son durum ne? İşte İntegral Yatırım Araştırma Müdürü Seda Yalçınkaya Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Ramazan Şahin, Volkan Yalçınkaya ve TMB Maden Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Perspektif Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Tolga Yalçınkaya kimdir Haberi

Tolga Yalçınkaya kimdir


Türkiye'de her yıl artan turist sayısına rağmen turizm gelirlerinde düşüş yaşanıyor. Bunun nedenini artan yatak kapasitesine bağlayan birçok turizmci var. Online pazarlama platformu HotelRunner'ın Kurucu Ortakları Arden Agopyan, Ali Beklen ve Tolga Yalçınkaya ise sorunun otellerin yanlış pazarlama ve fiyatlama stratejisiyle ilgili olduğu görüşünde. "Oteller farkında olmadan birbirilerinin kuyularını kazıyorlar" diyen genç işadamları, bir tesisin fiyatını aşağı çekmesinin bütün bölgeyi etkilediği görüşünde. Ali Beklen, bu şekilde turist sayısı artsa da kârlılığın ortadan kalktığnı söyledi. 


PASTA BÜYÜMÜYOR 

Bugüne kadar hiç kimsenin pastayı büyütmeye odaklanmadığını belirten Tolga Yalçınkaya ise, "Acente ya da otel bir ülkeye odaklanıyor. Orada sorun yaşandığında da hemen fiyat indiriyor. Fiyat düşürerek kâr etme stratejisi üzerinden yürümenin bir nedeni olan bu sistem, hem turizm gelirlerini ve hem de ülke değerini...